Monteringsalternativer for Kinect-sensoren for Xbox 360

Løsninger

Kinect-sensoren er utformet til å plasseres på en hylle like over eller under fjernsynet. Hvis du ikke finner en god plass for sensoren, har du noen tilbehør som kan hjelpe:

TV-feste for Kinect

Med TV-feste for Kinect kan du feste sensoren øverst på de fleste smale fjernsyn eller dataskjermer. Festet støtter flatskjermer på opptil 60 tommer.

Veggfeste for Kinect

Bruk veggfestet for Kinect til å feste sensoren til veggen over TVen.

Gulvstativ for Kinect

Fest Kinect-sensoren til dette 60 cm brede gulvstativet for Kinect.

TV-feste for Kinect

Bruk TV-festet for Kinect til å montere Kinect-sensoren øverst på flatskjermen.

Skjøteledning for Kinect

Hvis sensorkabelen ikke er lang nok der du skal bruke den, kan du bruke en skjøteledning til å forlenge Kinect-kabelen med 3 meter.