Bruke overføringskabelen for Xbox 360-harddisker

Se hvordan du overfører innhold

Hvis du har kjøpt en ny Xbox 360-konsoll, kan du overføre alt – spill, videoer, musikk, lagrede spill, gamertager og til og med hardt tilkjempede prestasjoner – til den nye konsollen.

Obs!  Hvis du bare skal flytte en mindre innholdsmengde (32 GB eller mindre), kan du bruke en minnepinne til å flytte innholdet til den nye konsollen. Finn ut mer om hvordan du bruker en minnepinne.

Du kan kjøpe overføringskabelen for Xbox 360 på nettet fra Microsoft Store eller hos en lokal spillforhandler.

picture

Viktig! Bare bruk overføringskabelen for Xbox 360 til å flytte innhold. Microsoft gir ikke lisens til eller støtter kabler som er produsert av andre, og gir heller ingen garanti for at disse virker.

Du trenger overføringskabelen og den nyeste konsollprogramvaren for å overføre innhold til den nye konsollen. Det er enklest å oppdatere programvaren i konsollen ved å koble til Xbox Live. Finn ut hvordan du oppdaterer konsollprogramvaren.

Når du har den nyeste konsollprogramvaren og en overføringskabel for Xbox 360, er du klar til å overføre innhold. Du kan bruke overføringskabelen for Xbox 360 til å overføre innhold mellom to Xbox 360-harddisker (Xbox 360 S-harddisker eller originale Xbox 360-harddisker).

Overføre innhold til en annen konsoll

Trinn for hvordan du bruker overføringskabelen for Xbox 360-harddisken

1. Slå av begge konsollene.
  2. Ta ut harddisken fra den gamle Xbox 360-konsollen. Finn ut hvordan du tar ut en harddisk fra en konsoll.
  3. Koble overføringskabelen til harddisken, og sett inn den andre enden av overføringskabelen i en USB-port på konsollen du overfører til (som vist nedenfor).
  4. Når begge endene av kabelen er tilkoblet, er du klar til å overføre.

Xbox 360 S- og Xbox 360 E-harddisk
picture
Original Xbox 360-harddisk
picture
  1. Slå på den nye konsollen. Hvis du har installert den nyeste programvaren i konsollen, vises følgende melding:
picture
  1. Velg Yes, transfer to console.
picture
  1. Velg Start for å begynne å overføre innholdet.

Overføringen kan ta flere timer, avhengig av hvor mye innhold som er lagret på den gamle harddisken. Når overføringen er ferdig, kan du logge på Xbox Live og bruke den nye Xbox 360-konsollen.

Innholdslisenser

Når du har overført innholdet til den nye konsollen, kan noe av innholdet fortsatt være knyttet til den gamle Xbox 360-konsollen. Men det er ingen grunn til bekymring. Du kan fortsatt bruke innholdet på den nye konsollen så lenge du er logget på Xbox Live med gamertagen som opprinnelig ble brukt til å kjøpe innholdet.

Hvis du vil bruke alt det overførte innholdet uten å logge på Xbox Live, eller med en annen gamertag, må du overføre lisensene for innholdet til den nye konsollen. Slik gjør du det:

1. Logg på Xbox Live med gamertagen du opprinnelig brukte til å kjøpe innholdet.
  2. Gå til Settings, og velg deretter Account.
picture
  1. Velg License Transfer under Your Billing Options.
  2. Følg instruksjonene for å overføre innholdslisensene.