Kinect-feilen "Too close" eller "Too far away"

Feilsøking

Hvis en av følgende meldinger vises, har Kinect problemer med å se deg:

Too far away (809B100A)
Kinect kan nesten ikke se deg. Flytt deg nærmere, og prøv på nytt.

Too close (809B100B)
Du står for nær sensoren. Flytt deg lenger unna, og prøv på nytt.

Prøv å bruke Kinect-feilsøkingen til å løse dette problemet. Slik gjør du det.

Hvis du allerede har prøvd å bruke Kinect-feilsøking, prøver du å kalibrere Kinect-sensoren. Slik gjør du det.

Hvis denne meldingen fortsatt vises etter at du har kjørt feilsøkingen og kalibrert Kinect-sensoren på nytt, kontakter du kundestøtte for Xbox. Se "Assistanse" nederst på denne siden for mer informasjon.