Kalibrere Xbox 360 Kinect-sensoren

Løsning

Xbox 360 Kinect-sensoren bruker kroppen din som kontroller ved å spore hvordan kroppen din beveger seg. Hvis Kinect ikke sporer kroppen din på riktig måte, kan du kalibrere Kinect-sensoren på nytt. Slik gjør du det:

1. Finn frem kalibreringskortet som fulgte med Kinect-spillplaten.
  2. Obs!  Kinect-kalibreringskort følger med Kinect Adventures! og enkelte andre Kinect-spill. Hvis du ikke har et kalibreringskort, kan du spørre en venn om du kan låne et.

Obs!  Det kan hende at kalibreringen ikke fungerer som den skal hvis du kopierer kalibreringskortet eller skriver ut et bilde av det. Dette er avhengig av kopi- eller utskriftskvaliteten.

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren.
  2. Gå til Settings, og velg deretter Kinect Tuner.
  1. Velg Calibration.
  2. Hold opp kalibreringskortet slik at Kinect kan se det.
  1. Flytt kortet fremover, bakover eller til siden til øynene på kortet samsvarer med brillene på skjermen. Kantene av kalibreringskortet skal justeres etter rektangelet på skjermen.
  1. Hold kortet i ro til den grønne boksen fylles.
  2. Gjenta trinn 6 og 7 til kalibreringen av Kinect-sensoren er fullført.