Lagring for Xbox 360

Oversikt

Få mer informasjon om Xbox 360-lagringsenheter og alternativer for å lagre og flytte Xbox 360-innhold. Du kan lagre og flytte innhold mellom konsoller ved å bruke følgende tilbehør:

Xbox 360-harddisker

Koble til en Xbox harddisk for å øke lagringskapasiteten til konsollen.

Harddisk for Xbox 360 E- og S-konsollene Harddisk for den originale Xbox 360-konsollen
picture picture

Overføringskabel for Xbox 360-harddisk

Bruk overføringskabelen for Xbox 360 til å overføre innhold til en ny konsoll. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Slik bruker du overføringskabelen til Xbox 360, eller se videoen nedenfor.

Trinn for hvordan du bruker overføringskabelen for Xbox 360-harddisken

picture

Bruk denne kabelen til å overføre innhold mellom to vilkårlige Xbox 360-harddisker (Xbox 360 S-harddisker eller originale Xbox 360-harddisker).

- eller -

picture

Denne eldre overføringskabelen kan overføre innhold fra en original Xbox 360-harddisk til en hvilken som helst Xbox 360-konsoll.

USB-flash-enhet for Xbox 360

picture
  • Lagre eller flytt opptil 16 GB innhold med USB-flash-enheten for Xbox 360 fra SanDisk (forhåndskonfigurert).
  • Kompatibel både med Xbox 360 S-konsollen og den originale Xbox 360-konsollen.

Obs!  Du kan bruke andre minnepinner til å lagre 32 GB med innhold. De må være konfigurert som Xbox 360-minneenheter. Finn ut hvordan du formaterer en USB-flash-enhet for en Xbox-konsoll.

Xbox 360-minneenhet (bare den originale Xbox 360-konsollen)

picture

Lagre eller flytt opptil 512 MB innhold.

Innhold som støttes

Tabellen nedenfor inneholder informasjon om hvilke typer innhold som kan lagres på en harddisk, en USB-flash-enhet og en Xbox 360-minneenhet.

InnholdstypeXbox 360-harddiskerUSB-flash-enhetXbox 360-minneenhet
Xbox-spilldata xxx
Temaer, ikoner, avatarartikler, spillinnhold, demoer og reklameklipp xxx
Arkadespill xxx
Facebook- og Twitter-sider xxx
Xbox 360-spillxxx
Forespørselsbaserte Xbox 360-spillxxx
Filmerxx
Musikkfiler (MP3, WMA) x
Originale Xbox-spill x

Formatere en lagringsenhet

Viktig! Når du formaterer en lagringsenhet, slettes all informasjon som er lagret på enheten, og den kan ikke gjenopprettes. Vær sikker på at du enten ikke ønsker at informasjonen skal lagres på enheten, eller at du har sikkerhetskopiert informasjonen på en annen enhet før du fortsetter.

Slik formaterer du en lagringsenhet

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren, gå til Settings, og velg System Settings.

2. Velg Storage eller Memory.

3. Velg lagringsenheten du vil endre format på, og trykk deretter Y på kontrolleren.

4. Velg Format. Du ser følgende melding:
    This will delete all content on this device. Do you wish to continue?

5. Velg Yes for å formatere lagringsenheten.

6. Hvis du blir bedt om å skrive inn serienummeret på konsollen, gjør du det, og velger deretter Done. Dette trinnet bidrar til å beskytte mot utilsiktet formatering.

Serienummeret på konsollen finnes på baksiden av konsollen og bak den ovale døren på forsiden av konsollen.

Plassering av serienummer, Xbox 360 E-konsollen
picture
Plassering av serienummer, Xbox 360 S-konsollen Plassering av serienummer, original Xbox 360-konsoll
picture picture

Endre navn på en lagringsenhet

Du kan endre navn på en Xbox 360-harddisk, en Xbox 360-minneenhet eller en USB-flash-enhet.

Slik endrer du navn på en lagringsenhet:

1. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren, gå til Settings, og velg System Settings.

2. Velg Storage eller Memory.

3. Velg lagringsenheten du vil endre navn på, og trykk deretter Y på kontrolleren.

4. Velg Rename.

5. Bruk tastaturet på skjermen til å skrive inn et navn på lagringsenheten.

Obs!  Navnet på lagringsenheten kan ikke bestå av mer enn 26 tegn.