Feilmeldingen "Not enough storage space" vises når du installerer en Kinect-oppdatering på Xbox 360

Du ser følgende feilmelding når du installerer en systemoppdatering for Kinect-sensoren på Xbox 360-konsollen:

Not enough storage space

Dette betyr at det ikke er nok ledig plass på lagringsenheten til å installere systemoppdateringen for Kinect-sensoren.

Løsning

Systemoppdateringen for Xbox 360 Kinect-sensoren trenger 190 MB lagringsplass.

Slik kontrollerer du tilgjengelig lagringsplass og sletter elementer hvis du trenger mer plass:

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
  2. Velg Settings og deretter System.
  3. Velg Storage eller Memory.
  1. Mengden ledig plass på hver lagringsenhet vises på skjermbildet Storage Devices. Bekreft at den primære lagringsenheten (for eksempel harddisk) har 190 MB eller mer ledig plass. Hvis den primære lagringsenheten har mindre enn 190 MB ledig plass, må du slette noen elementer.
  1. Velg lagringsenheten for å slette elementer.
  2. Velg en kategori som kan inneholde filer du kan slette. Det kan for eksempel være lurt å slette demospillfiler eller gamle videoer.
  1. Velg en fil du vil slette, og velg deretter Delete.
  2. Velg Yes for å bekrefte slettingen.
  3. Slett elementer til du har nok plass til programvareoppdateringen.
  4. Prøv å oppdatere programvaren på konsollen på nytt.