Oversikt over universalfjernkontroll for Xbox 360

Oversikt

En illustrasjon av universalfjernkontrollen for Xbox 360

Med Xbox 360 Universalfjernkontroll kan du styre TV-en, Windows Media Center og Xbox-dashbordet og spille av Xbox 360-DVDer og CDer.

Konfigurere Xbox 360-universalfjernkontrollen

Sette inn batteriene

Hvis du vil sette inn batteriene i Xbox 360-universalfjernkontrollen, gjør du følgende:

1. Fjern batteridekslet.
  2. Sett inn to nye AA-batterier (LR6) som vist på undersiden av batteridekslet. Det anbefales at du ikke bruker oppladbare AA-batterier for å få best ytelse.
  3. Sett på batteridekslet.

Programmere Xbox 360-universalfjernkontrollen for en TV

Før du kan bruke Xbox 360-universalfjernkontrollen med en TV, må du programmere fjernkontrollen for bruk med den spesifikke TV-en du bruker. Du kan angi TV-koden manuelt, eller du kan utføre et søk for å finne TV-koden.

Håndboken for Xbox 360-universalfjernkontrollen inneholder en kodeliste som dekker mange populære TV-typer. Hvis du vil ha den mest oppdaterte listen over TV-koder, går du til siden Xbox 360-fjernkontroll (ny).

Obs!  Når du programmerer universalfjernkontrollen for Xbox 360, avsluttes skjermbildet etter 30 sekunder med inaktivitet. Trykk på en knapp, bortsett fra knapp 0 til 9, CH+ eller CH– for å tilbakestille fjernkontrollen til de opprinnelige innstillingene.

Hvis du vil angi en TV-kode manuelt, gjør du følgende:

1. Slå på TV-en, og pek fjernkontrollen mot TV-en.
  2. Hold nede TV-knappen og OK-knappen samtidig i to sekunder. Alle knappene på fjernkontrollen lyser i to sekunder. Deretter lyser bare de numeriske TV-knappene (1 til 12).
  3. Tast inn koden for TV-en.
  4. Trykk TV-knappen på nytt for å lagre koden og avslutte.

Alle knappene på fjernkontrollen blinker tre ganger for å bekrefte valget ditt.

Følg disse trinnene for å søke etter en TV-kode:

1. Slå på TV-en, og pek fjernkontrollen mot TV-en.
  2. Hold nede TV-knappen og OK-knappen samtidig i to sekunder. Alle knappene på fjernkontrollen lyser i to sekunder. Deretter lyser bare de numeriske TV-knappene (1 til 12).
  3. Trykk CH+- eller CH–-knappen for å sende en rekke kommandoer til TV-en. Fortsett å trykke CH+-knappen eller CH–-knappen til TV-en slås av.
    Note Gi TV-en tid til å reagere på av-kommandoen etter at du har trykket på hver knapp. Noen TVer bruker lengre tid til å reagere på av-kommandoer enn andre TVer.
  4. Hold inne TV-knappen for å lagre koden og avslutte.

Alle knappene på fjernkontrollen blinker tre ganger for å bekrefte koden.

Obs! Hvis fjernkontrollen ikke virker slik den skal etter at du har angitt TV-koden, prøver du en annen kode fra den samme TV-produsenten eller søker etter en annen kode.

Du kan bare bruke universalfjernkontrollen for Xbox 360 med Xbox 360-konsollen, TVer eller en Windows XP Media Center-datamaskin. Du kan ikke bruke universalfjernkontrollen for Xbox 360 med videospillere, DVR-spillere, DVD-spillere eller annet lydutstyr.

Du kan finne en kode som gjør at du kan bruke universalfjernkontrollen for Xbox 360 på TV-en, ved å gå til siden Xbox 360-fjernkontroll (ny).

Taste inn en TV-kode

Du kan finne koden på nettstedet vårt og deretter taste inn koden med fjernkontrollen.

1. Slå på TV-en, og pek fjernkontrollen mot den.
  2. Hold nede TV- og OK-knappene samtidig i to sekunder. Alle knappene på fjernkontrollen lyser da i to sekunder. Deretter lyser bare TV-knappene med tall.
  3. Tast inn koden for TV-en din.
  4. Trykk TV-knappen på nytt for å lagre koden og avslutte. Alle knappene på fjernkontrollen blinker tre ganger for å bekrefte valget ditt.

Skanne etter TV-kode

Du kan sende en sekvens av koder fra fjernkontrollen til TV-en for å finne riktig kode til TV-en, hvis du ikke kjenner til koden.

1. Slå på TV-en, og pek fjernkontrollen mot den.
  2. Hold nede TV- og OK-knappene samtidig i to sekunder. Alle knappene på fjernkontrollen lyser da i to sekunder. Deretter lyser bare TV-knappene med tall.
  3. Trykk Channel Up/Down-knappen for å sende en rekke av-kommandoer til TV-en. Gjenta helt til TV-en slås av.
    Obs! Gi TV-en tid til å reagere på kommandoen og slå seg av etter at du har trykket Channel Up/Down-knappen. Noen TVer bruker lengre tid til å reagere på av-kommandoen enn andre TVer.
  4. Trykk TV-knappen for å lagre koden og avslutte. Alle knappene på fjernkontrollen blinker tre ganger for å bekrefte koden.

Obs!

• Hvis du taster inn en TV-kode, men fjernkontrollen ikke fungerer som forventet, kan du taste inn eller søke etter en annen kode for din TV-produsent. Hvis du skal søke etter en annen kode etter at TV-en er slått av i trinn 3, slår du på TV-en og fortsetter å trykke Channel Up/Down for andre koder før du går til trinn 4.
  • Universalfjernkontrollen fungerer bare med TVer og Xbox 360-konsollen. Den kontrollerer ikke videospillere, DVR-spillere, DVD-spiller eller lydutstyr.

Bruke universalfjernkontrollen

Fjernkontrollen fungerer som en hvilken som helst TV-fjernkontroll. Den har også kontroller for Xbox 360-konsollen og en knapp som gir deg øyeblikkelig tilgang til en tilkoblet Windows Media Center-basert PC.

Kontrollerknapper

Xbox-guideknappen på fjernkontrollen gir deg full kontroll over Xbox 360-opplevelsen. Bruk denne knappen og knappene A , B , X , Y og OK til å flytte rundt og styre Xbox Guide og Xbox-dashbordet på Xbox 360-konsollen din, akkurat som med håndkontrolleren.

Startknappen for Windows Media Center

Startknappen for Windows Media Center gir deg tilgang til en tilkoblet Windows Media Center-basert PC gjennom Xbox 360-konsollen. Hvis Windows Media Center er satt opp til bruk på Xbox 360-konsollen, vil Windows Media Center starte når du trykker på knappen. Hvis Windows Media Center ennå ikke er satt opp til bruk på konsollen, vil Windows Media Center-veiviseren starte når du trykker på knappen.

Windows Media Center-knappen skrur også på konsollen hvis den er av.

TV-modus

Hvis du vil bruke universalfjernkontrollen sammen med TV-en, trykker du TV-knappen før du bruker noen av de andre knappene for TV-kontroll. Når fjernkontrollen er i TV-modus, lyser ikke knappene før du trykker på dem.