Skjøteledninger og USB-huber med Kinect-sensoren for Xbox 360

Koble til sensoren

Kinect-sensorkabelen skal kobles til direkte på baksiden av Xbox 360-konsollen. Ikke bruk en USB-hub eller USB-skjøteledning til å koble Kinect-sensoren til konsollen. Se Konfigurere Kinect på Xbox 360.

Hvis sensorkabelen ikke er lang nok til å brukes der du vil bruke den, kan du bruke en Microsoft-lisensiert skjøteledning.

Bruke et trådløst nettverkskort med den originale Xbox 360-konsollen

En original Xbox 360-konsoll er avbildet med en kabel fra en USB-port foran på høyre side til en trådløs adapter som er festet bak på venstre side.

Slik bruker du et trådløst nettverkskort hvis du har en Kinect-sensor:

1. Fest det trådløse nettverkskortet på baksiden av konsollen.
  2. Koble kabelen for det trådløse nettverkskortet til skjøteledningen.
  3. Koble skjøteledningen til en USB-port foran på konsollen.

Denne kabelen følger med de fleste Kinect-sensorer. Hvis du trenger en, kan du bestille en Xbox 360 Kinect-skjøteledning.

Bruke en Xbox 360 HD DVD-spiller

Trekk ut Xbox 360 HD DVD-spilleren fra baksiden av Xbox 360-konsollen, og koble den deretter til en USB-port på forsiden av konsollen.

Ikke koble Kinect-sensorkabelen til på baksiden av Xbox 360 HD DVD-spilleren.