Støtte for minnepinne for Xbox 360

Bruke en USB-minnepinne til å lagre Xbox-innhold

Du kan bruke en minnepinne som en lagringsenhet for Xbox 360, og lagre opptil 32 GB med innhold. Du kan gjøre følgende:

• Kjøpe en forhåndsformatert minnepinne for Xbox 360 på 8 eller 16 GB fra SanDisk. Denne offisielle USB-minnepinnen for Xbox 360 fra SanDisk er forhåndskonfigurert slik at den virker med Xbox 360-konsollen.
  • Obs! En forhåndsformatert 32 GB minnepinne er for tiden ikke tilgjengelig fra SanDisk.

ELLER

• Formatere en USB-minnepinne som en Xbox-lagringsenhet.
picture

En USB-minnepinne er flott å bruke når du vil ta med deg spillagringer eller gamertagen til en annen konsoll. Med den nyeste konsollprogramvaren kan du imidlertid lagre spillagringene i nettskyen og laste ned profilen til en hvilken som helst konsoll. Hvis du vil ha informasjon om disse nye funksjonene, kan du se Lagre spillagringene i nettskyen og Laste ned, flytte eller slette Xbox Live-profilen.

Obs! Du kan bruke en minnepinne til å flytte 32 GB med innhold til en annen konsoll. Hvis du må flytte mer enn 32 GB med innhold til en annen konsoll, kan du bruke overføringskabelen for Xbox 360-harddisker.

I tabellen nedenfor ser du hvilke innholdstyper som kan lagres på forskjellige typer Xbox-lagringsenheter.

Xbox-innhold

Xbox
360-harddisk

USB-minneenhet

Xbox 360-minneenhet

Xbox-spilldata

Ja

Ja

Ja

Temaer, ikoner, avatarartikler, spillinnhold, demoer og reklameklipp

Ja

Ja

Ja

Arkadespill

Ja

Ja

Ja

Facebook- og Twitter-sider

Ja

Ja

Ja

Xbox 360-spill

Ja

Ja

Ja

Forespørselsbaserte Xbox 360-spill

Ja

Ja

Ja

Filmer

Ja

Ja

Nei

Musikkfiler (MP3, WMA)

Ja

Nei

Nei

Originale Xbox-spill

Ja

Nei

Nei

USB-minnepinner

Minimumskrav for USB-enhet

Hvis du skal bruke en USB-minnepinne med konsollen, må den oppfylle følgende minimumskrav:

• Minst 1 GB lagringskapasitet.
  • Formatert med Windows FAT32-filsystemet. Macintosh- eller Linux-formateringer virker ikke.

Obs!  Hvis du bruker en USB-minnepinne som ikke oppfyller minimumskravene til ytelse, kan dette påvirke ytelsen til konsollen betraktelig.

Formatere en USB-minnepinne

Før du formaterer en USB-minnepinne som en Xbox-lagringsenhet, må du kontrollere at du har den nyeste programvareoppdateringen for konsollen.

Du kan formatere opptil 32 GB av lagringsplassen på USB-flash-enheten til å brukes som Xbox-lagringsplass.

Obs!  Hvis du får meldingen "Can’t configure", oppfyller ikke USB-flash-enheten minimumskravene for USB-enhet.

Formatere en USB-flash-enhet

1. Koble en USB-flash-enhet til en USB-port på forsiden av konsollen.
  2. Trykk Guide-knappen på håndkontrolleren, gå til Settings, og velg System Settings.
  3. Velg Storage eller Memory.
  4. Velg USB Storage Device.
picture
  1. Velg Configure Now eller Customize for å formatere USB-minnepinnen for Xbox-innhold.

Obs!  Hvis USB-minnepinnen ikke har minst 1 GB ledig plass, er ikke alternativene på skjermbildet tilgjengelige. I dette tilfellet bruker du en annen USB-minnepinne.

picture

Configure Now: Sletter USB-minnepinnen, og konfigurer 32 GB til Xbox-lagring

1. Velg Configure Now, og bekreft at du vil slette alle dataene på minnepinnen.

Customize: Konfigurerer en del av USB-minnepinnen (opptil 32 GB)

1. Velg Customize.
  2. Flytt glidebryteren Reserved Storage for å velge hvor mye lagringsplass du vil bruke til Xbox-lagring.

Obs!  512 MB er reservert for systembruk.
picture
  1. Velg Configure.
  2. Konsollen tester USB-minnepinnen for å kontrollere at den fungerer slik den skal med konsollen. Hvis USB-flash-enheten består denne testen, kan du bruke den.

Obs!  Hvis USB-flash-enheten vurderes å være tregere enn det som anbefales, kan det hende at ytelsen og kvaliteten reduseres i spill. Hvis du vil avbryte og prøve en annen USB-flash-enhet, velger du Cancel.

3. USB-minnepinnen er klar til bruk og oppført som en USB-lagringsenhet.
picture

Nå kan du bruke USB-minnepinnen som en hvilken som helst annen Xbox-lagringsenhet. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du kopierer og flytter innhold mellom lagringsenheter, kan du se Kopiere, flytte eller slette Xbox 360-innhold. Du kan bare koble to USB-flash-enheter til Xbox 360-konsollen om gangen.

Obs!  Informasjon du lagrer på en USB-minnepinne med Xbox 360-konsollen, kan du ikke vise eller få tilgang til på en datamaskin.

USB-advarsler og -feil

Jeg får meldingen "Performance Warning". Hva betyr dette?

Hvis USB-flash-enheten ikke oppfyller minimumskravene for USB-enhet, kan du få betydelige ytelsesproblemer når du spiller spill på flash-enheten eller lagrer innhold på den.

Jeg får meldingen "Can't Configure". Hva betyr dette?

USB-lagringsenheten virker ikke som den skal, og du kan ikke bruke den til å lagre Xbox 360-innhold. Bytt ut USB-lagringsenheten med en som oppfyller minimumskravene for USB-enhet:

• Minst 1 GB lagringskapasitet
  • Formatert med Windows FAT32-filsystemet

Obs! Hvis enheten ble formatert i Windows med FAT16 eller NTFS, kan du kanskje formatere den på nytt i Windows med FAT32. Macintosh- og Linux-formateringer virker ikke.

Vanlige spørsmål

Hvorfor støtter Xbox 360 bare 32 GB USB-lagringsplass?

Støtte for 32 GB lagringsplass på USB-minnepinner er en kraftig økning i forhold til den opprinnelige Xbox 360-minneenheten. Hvis du trenger mer lagringsplass, kan du vurdere å legge til en Xbox 360-harddisk. Se Lagringsalternativer for Xbox 360 hvis du vil ha mer informasjon.

Hvorfor har jeg ikke fullt 32 GB lagringsplass ledig på USB-enheten?

Xbox 360 reserverer 512 MB lagringsplass til systembruk.

Hvilke andre lagringsalternativer har jeg?

Xbox 360 med 320 GB harddisk er det beste alternativet for medieentusiaster. Da har du rikelig med plass til spill, HDTV, filmer, forespørselsbaserte spill, spilldemoer, spilltillegg, musikk og mye mer. Du må fortsatt ha en harddisk for enkelte spill for å kunne spille System Link-spill eller spill med flere spillere på Xbox Live. Når det gjelder spill med flere spillere, anbefales det at du bruker en harddisk.

What are other users saying about these topics?

To see what other users are saying about these topics, or to ask your own questions, go to our Xbox Support Forums and view the following conversations:

Vær oppmerksom på at innholdet på støtteforumene for Xbox bare er på engelsk. Du kan oversette innholdet på støtteforumene for Xbox til andre språk ved å lime inn URL-adressen i et oversettelsesverktøy på Internett, for eksempel Bing Translator.