Vanlige spørsmål om minnepinner for Xbox 360

En minnepinne er flott å bruke når du vil ta med deg spillagringer eller gamertagen til en annen konsoll. Med den nyeste konsollprogramvaren kan du imidlertid lagre spillagringene i nettskyen og laste ned profilen til en hvilken som helst konsoll. Hvis du vil ha informasjon om disse funksjonene, kan du se Lagre spillagringene dine i nettskyen og Laste ned Xbox Live-profilen til en annen Xbox 360-konsoll eller laste den ned på nytt.

Obs!  Du kan bruke en minnepinne til å flytte 2 TB med innhold til en annen konsoll. Hvis du må flytte mer enn 2 TB, kan du se Bruke overføringskabelen for Xbox 360-harddisker.

Vanlige spørsmål

Hvilke innholdstyper kan lagres på forskjellige typer Xbox-lagringsenheter?

Tabellen nedenfor gir en oversikt over lagringsenheter for Xbox og hva som kan lagres på dem.

Xbox-innhold

Xbox
360-harddisk

USB-minneenhet

Xbox 360-minneenhet

Xbox-spilldata

Ja

Ja

Ja

Temaer, ikoner, avatarutstyr, spillinnhold, demoer og reklameklipp

Ja

Ja

Ja

Arkadespill

Ja

Ja

Ja

Facebook- og Twitter-sider

Ja

Ja

Ja

Xbox 360-spill

Ja

Ja

Ja

Forespørselsbaserte Xbox 360-spill

Ja

Ja

Ja

Filmer

Ja

Ja

Nei

Musikkfiler (MP3, WMA)

Ja

Ja

Nei

Originale Xbox-spill

Ja

Nei

Nei

Minnepinnen fungerer fint på Xbox-konsollen, men ikke datamaskinen

Når du formaterer hele minnepinnen for bruk på Xbox 360, kan ikke datamaskinen lese den tilpassede Xbox 360-mappen, og du kan heller ikke se filene som er lagret i denne mappen. Den vises som en privat mappe kalt "Xbox 360" på minnepinnen.

Blir jeg utestengt fra Xbox Live hvis jeg bruker en minnepinne på Xbox 360-konsollen?

Nei, vi oppfordrer deg faktisk til å bruke en eller annen form for ekstern lagringsplass, for eksempel en minnepinne, til spilldataene.

Hvordan lager jeg mer plass på en minnepinne jeg har formatert med en liten, tilpasset mappe bare for Xbox 360?

Du må formatere minnepinnen på nytt for å gjøre mappen større eller formatere den med maksimumsstørrelsen på 2 TB. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du formaterer minnepinnen, kan du se Bruke minnepinner med Xbox 360.

Minnepinnen vises ikke i det hele tatt.

Har du konfigurert enheten?

• Dette er første gang jeg bruker minnepinnen
      Det kan hende at minnepinnen ikke har riktig filsystem. Sett den inn i PC-en, åpne Min datamaskin, høyreklikk minnepinnen, og velg Formater. Formater minnepinnen med filsystemet FAT32. Pass på at du lagrer eventuelle filer før du gjør dette, siden alle dataene på minnepinnen slettes når du formaterer den.
    • Jeg har allerede konfigurert den
      Prøv å sette inn minnepinnen etter at konsollen har startet, og se om den vises. Dette er et svært uvanlig problem, men vi er klar over det og jobber med å løse problemet. Foreløpig må du bare huske å sette inn minnepinnen etter oppstart.

Minnepinnen fikk konfigurasjonen opphevet

Hvis det plutselig ikke er noen data på minnepinnen eller den er gått tilbake til tilstanden den var i før den ble konfigurert, kan det hende at den ikke oppfyller alle kravene for bruk med Xbox 360-konsollen. Hvis du fikk en advarsel under konfigurasjonen, finner du en minnepinne som oppfyller kravene bedre for bruk med konsollen.

Hvis du vil prøve minnepinnen en gang til, formaterer du den med FAT32 på nytt på PC-en og prøver deretter konfigureringen på nytt. Sørg for at du lagrer filene på konsollen også, i tilfelle det oppstår problemer.

Hvorfor har jeg ikke fullt 2 TB lagringsplass ledig på USB-enheten?

Xbox 360 reserverer 512 MB lagringsplass til systembruk.

Hvilke andre lagringsalternativer har jeg?

Xbox 360 med 500 GB harddisk er det beste alternativet for medieentusiaster. Da har du 500 GB med plass til spill, HDTV, filmer, forespørselsbaserte spill, spilldemoer, spilltillegg, musikk og mye mer. Du må fortsatt ha en harddisk for spilling via systemkobling eller spill med flere spillere på Xbox Live. Når det gjelder spill med flere spillere, anbefaler vi at du bruker en harddisk.

Hva sier andre brukere om disse emnene?

Hvis du vil se hva andre brukere sier om disse emnene, eller hvis du vil stille egne spørsmål, kan du gå til våre støttefora for Xbox og se følgende samtaler:

Xbox Support Forums – Xbox 360 Console & Accessories

Vær oppmerksom på at innholdet på støtteforaene for Xbox bare er på engelsk. Du kan oversette innholdet på støtteforaene for Xbox til andre språk ved å lime inn URL-adressen i et oversettelsesverktøy på Internett, for eksempel Bing Translator.