Bruke Kinect-bevegelser mens du sitter

Anbefalte fremgangsmåter

De fleste Kinect-spill krever at du står mens du spiller. Du kan imidlertid sitte mens du bruker bevegelser til å kontrollere Xbox Dashboard. Lær hvordan du bruker Kinect med Xbox Dashboard.

Feilsøke bevegelser mens du sitter

Den nyeste konsollprogramvaren inneholder forbedringer i forbindelse med sporing av hendene når du sitter. Hvis Kinect har problemer med å spore bevegelsene dine, kan du prøve noen av tipsene nedenfor.

Sitte rett

Sitt rett med ansiktet vendt fremover, slik at Kinect kan se hendene, skuldrene og hodet. Hold håndflatene vendt mot sensoren når du bruker bevegelser.

Hvis stolen er dyp eller har en høy rygg, kan Kinect få problemer med å skille mellom stolen og armene og skuldrene. Hvis du sitter vendt fremover med rak rygg i stolen, skal sporingen fungere bedre.

Ha en ryddig spilleplass

Kontroller at det ikke er noen gjenstander mellom deg og sensoren. Hvis du for eksempel har en skammel eller et bord med gjenstander mellom deg og sensoren, kan dette gjøre at Kinect ikke ser deg.

Best mulig plassering av sensoren

Kontroller at Kinect-sensoren er minst 1,8 til 2,4 meter fra deg.

Plasser sensoren 0,6 til 1,8 meter fra gulvet. Ideelt sett skal sensoren være plassert maksimalt 15 cm over eller under TVen.

Obs!  Siden Kinect bare trenger å se overkroppen når du sitter, kan du kanskje sitte nærmere sensoren enn det du gjør når du står og spiller.

Kjøre Kinect-feilsøkingen

Slik gjør du det:

1. Trykk Guide-knappen på kontrolleren.
  1. Gå til Settings, og velg deretter Kinect-feilsøking.
  2. Velg Tracking, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Prøve å stå

Hvis du fortsatt har problemer med å bruke bevegelser mens du sitter, kan du prøve å stå for å se om bevegelsene fungerer da.