Slik konfigurerer du den trådløse N-nettverksadapteren for Xbox 360

Oversikt

Den trådløse N-nettverksadapteren for Xbox 360 er kompatibel med både den originale Xbox 360-konsollen og Xbox 360 S-konsollen. Hvis det trådløse tilgangspunktet er langt borte fra konsollen, kan signalstyrken og båndbredden bli bedre hvis du kobler en nettverksadapter til en Xbox 360 S-konsoll.

Obs!  Bruk av denne adapteren deaktiverer intern trådløs på Xbox 360 S-konsollen.

Programvaren på Xbox 360-konsoller må oppdateres for å støtte den trådløse N-nettverksadapteren for Xbox 360. Hvis du har koblet til Xbox Live etter 28. oktober 2009, skal denne programvareoppdateringen allerede være installert på konsollen, og du trenger bare å konfigurere trådløsinnstillingene. Hvis du vil vite hvordan du gjør dette, kan du se Trådløs tilkobling til Xbox Live.

Hvis du ikke har koblet til Xbox Live etter 28. oktober 2009, må du bruke installasjonsplaten som fulgte med den trådløse N-nettverkadapteren for Xbox 360, for å installere den nødvendige programvaren på Xbox 360-konsollen.

Installere programvaren for en trådløs N-nettverksadapter

1. Hvis en trådløs N-nettverksadapter for Xbox 360 er koblet til konsollen, kobler du den fra.

2. Sett inn installasjonsplaten som fulgte med den trådløse N-nettverksadapteren for Xbox 360, i Xbox 360-konsollen.

1. Slå av konsollen.

2. Slå på konsollen igjen. Programvareoppdateringen skal starte automatisk. Hvis oppdateringen ikke starter automatisk, kan det være at programvaren allerede er installert.

Obs!  Hvis du får en feilmelding om "mixed media", kan du se Feilmelding om "mixed media" nedenfor.

3. Når du får spørsmål om du vil installere programvaren, velger du Yes, update now.

4. Hvis en nettverkskabel er koblet til på baksiden av konsollen, kobler du den fra.

5. Når installasjonen er fullført, kobler du den trådløse N-nettverksadapteren for Xbox 360 til USB-porten på baksiden av konsollen. (Hvis du vil ha informasjon om hvordan du kobler til og konfigurerer den trådløse adapteren, kan du se Trådløs tilkobling til Xbox Live.)

6. Fjern installasjonsplaten fra diskstasjonen.

7. Slå konsollen av og deretter på igjen.

Feilmelding om "mixed media"

Hvis du får en feilmelding om "mixed media", kan det være at automatisk avspilling er deaktivert. Slik aktiverer du det:

1. Gå til Settings på konsollen, og velg deretter System.

2. Velg Console Settings.

3. Velg Auto-Play.

4. Velg Enable.

5. Gjenta trinnene for å installere den trådløse adapteren (ovenfor).

Hvis du fortsatt får en feilmelding om "mixed media", angir du oppstartsalternativet til Disc. Slik gjør du det:

1. Gå til Settings på konsollen, og velg deretter System.

2. Velg Console Settings.

3. Velg Startup and Shutdown.

4. Velg Startup.

5. Velg Disc.

6. Gjenta trinnene for å installere den trådløse adapteren (ovenfor).

Konfigurere den trådløse adapteren

Når du har installert den nødvendige programvaren, må du konfigurere den trådløse adapteren. Se Trådløs tilkobling til Xbox Live.

Viktig!  Ikke prøv å reparere den trådløse nettverksadapteren. Ikke ta med Xbox 360-konsollen eller tilbehør til en forhandler for reparasjon eller service med mindre en medarbeider hos brukerstøtten for Xbox ber deg om å gjøre det. Ikke prøv å ta fra hverandre, reparere eller modifisere Xbox 360-konsollen, strømforsyningen eller eventuelt tilbehør. Hvis du gjør dette, kan du bli utsatt for alvorlige skader eller dødsfall på grunn av elektrisk støt eller brann. Av hensyn til din egen sikkerhet blir garantien også ugyldig hvis du gjør dette.