Feilsøke den trådløse nettverksadapteren for Xbox 360

Oversikt

Det finnes to versjoner av den trådløse nettverksadapteren for Xbox 360:

En illustrasjon av en trådløs N-nettverksadapter for Xbox 360
Trådløs N-nettverksadapter for Xbox 360
Virker med trådløse rutere og tilgangspunkt som støtter 802.11a, 802.11b, 802.11g og 802.11n.
En illustrasjon av en trådløs G-nettverksadapter for Xbox 360
Trådløs G-nettverksadapter for Xbox 360
Virker med trådløse rutere og tilgangspunkt som støtter 802.11a, 802.11b og 802.11g.

Obs!  Xbox 360-konsollen har innebygd Wi-Fi, og det er ikke behov for en trådløs nettverksadapter.

På denne siden

Xbox 360-konsollen registrerer ikke det trådløse nettverket.

Konsollen mottaker et svakt trådløst signal

Statuslampen på adapteren endrer farge, lyser ikke eller blinker

Hvis adapteren din viser:
En trådløs N-nettverksadapter for Xbox 360 med slukket lys

Ingen lys

Adapteren får ikke strøm. Koble fra USB-kontakten, og koble den til på nytt. Hvis det fortsatt ikke lyser, kan du prøve å koble adapteren til USB-porten på fremsiden av konsollen. Gå til Den trådløse adapteren virker i enkelte USB-porter, men ikke i andre hvis adapteren virker i USB-porten foran.

Det kan hende at det er en maskinvarefeil på adapteren hvis den fremdeles ikke virker. Bestill en ny adapter fra det nettbaserte servicesenteret for Xbox.

Obs! Du kan være du må registrere produktet ditt.

En trådløs N-nettverksadapter for Xbox 360 med et vedvarende grønt lys

Vedvarende grønt lys

Adapteren er koblet til en trådløs ruter, en trådløs nettverksport eller et trådløst tilgangspunkt.

En trådløs N-nettverksadapter for Xbox 360 med et blinkende grønt lys

Blinkende grønt lys

Svart adapter med to antenner (trådløs N-adapter): Adapteren prøver å koble til et trådløst nettverk.

En trådløs N-nettverksadapter for Xbox 360 med et vedvarende rødt lys

Vedvarende rødt lys

Svart adapter med to antenner (trådløs N-adapter): Adapteren gjenkjennes ikke. Prøv å koble adapteren til USB-porten på fremsiden av konsollen.

Grå med én antenne (trådløs G-adapter): Adapteren er klar for neste trinn: teste tilkoblingen.

En trådløs N-nettverksadapter for Xbox 360 med et blinkende rødt lys

Blinkende rødt lys

Det kan hende at det er en maskinvarefeil på adapteren. Bestill en ny adapter fra det nettbaserte servicesenteret for Xbox.

Obs! Du kan være du må registrere produktet ditt.

Den trådløse adapteren virker i enkelte USB-porter, men ikke i andre

Test USB-portene. Slik gjør du det:

1. Test den trådløse adapteren i alle USB-portene på Xbox 360-konsollen.
  2. Hvis adapteren virker i én USB-port, men ikke i en annen, kan du prøve å koble til annet tilbehør i USB-porten som ikke virket med adapteren.
  3. Hvis en USB-port ikke virker med noe tilbehør, kan det hende at konsollen må repareres. Send inn en forespørsel om reparasjon på Internett.

Jeg kjenner ikke passordet for det trådløse nettverket