Slik feilsøker du universalfjernkontrollen for Xbox 360

Oversikt

Når du bruker universalfjernkontrollen for Xbox 360, kan du oppleve én eller flere av følgende problemer:

• DVD-funksjonen virker ikke.
  • Videokvaliteten er dårlig eller virker ikke.
  • Lydkvaliteten er dårlig eller virker ikke.
  • Knappene virker ikke.
  • Du opplever dårlig ytelse når du bruker fjernkontrollen med Xbox 360-konsollen.
  • TV-koden virker ikke.

Hvis du opplever noen av disse problemene, kan du se tilsvarende del i denne artikkelen.

DVD-funksjonen virker ikke

Enkelte DVDer støtter kanskje ikke alle DVD-avspillingsfunksjonene for Xbox 360. Noen funksjoner som vanligvis påvirkes, omfatter følgende:

• Tekster
  • Flerspråklige lydspor
  • Flere synsvinkler
  • Avspilling i sakte film

Hvis du vil ha mer informasjon om funksjonene som støttes, kan du se produksjonsdokumentasjonen for DVDen som er påvirket. I sjeldne tilfeller er det ikke sikkert enkelte DVDer fungerer som de skal. Dette oppstår vanligvis på grunn av variasjoner i produksjonsprosessen eller programvarekodingen av DVD-videoprogramvaren.

Bildekvaliteten eller lydkvaliteten er dårlig eller virker ikke

Kontroller at AV-kabelen er riktig tilkoblet. Hvis du vil ha informasjon om trinn for feilsøking av konfigurasjon og AV, kan du se konfigurasjonsveiledningen for Xbox 360 eller instruksjonene for AV-kabelen.

Knappene virker ikke

• Se etter forstyrrelser. Fjern gjenstander som kan blokkere den infrarøde porten på fjernkontrollen eller konsollen. Dette omfatter metall eller frontdeksler som er metallmalt, på konsollen.
  • Hvis den infrarøde porten på frontdekselet er skadet, må du bytte frontdekselet.
  • Sett nye batterier i fjernkontrollen for å fastslå om virkemåten forårsakes av dårlige batterier. Fjern batteriene fra fjernkontrollen, trykk hver knapp to ganger, og sett i batteriene på nytt.

Du opplever dårlig ytelse når du bruker fjernkontrollen med Xbox 360-konsollen

• Kontroller at fjernkontrollen har nye batterier.
  • Pek fjernkontrollen direkte mot den infrarøde sensoren ved siden av minnekortspor A.
  • Kontroller at den infrarøde sensoren ikke er blokkert eller dekket til.
  • Sørg for at du ikke bruker fjernkontrollen mer enn 3 meter fra den infrarøde sensoren på konsollen.
  • Lukk gardiner og persienner når det er dagslys for å redusere infrarødt lys fra omgivelsene.

TV-koden virker ikke

Følg disse trinnene for å skanne etter riktig TV-kode:

1. Slå på TVen, og pek fjernkontrollen mot TVen.
  2. Hold nede TV-knappen og OK-knappen samtidig i to sekunder. Alle knappene på fjernkontrollen lyser i to sekunder. Deretter lyser bare de numeriske TV-knappene (1 til 12).
  3. Trykk CH+-knappen eller CH–-knappen for å sende en rekke kommandoer til TVen. Fortsett å trykke CH+-knappen eller CH–-knappen til TVen slås av.
  4. Obs! Gi TVen tid til å reagere på av-kommandoen etter at du har trykket på hver knapp. Noen TVer bruker lengre tid til å reagere på av-kommandoen enn andre TVer.

5. Hold inne TV-knappen for å lagre koden og avslutte. Alle knappene på fjernkontrollen blinker tre ganger for å bekrefte koden.

Obs! Hvis fjernkontrollen ikke virker slik den skal etter at du har angitt TV-koden, prøv en annen kode fra den samme TV-produsenten. Eller skann etter en annen kode.

Du kan bare bruke universalfjernkontrollen for Xbox 360 med Xbox 360-konsollen, TVer eller en Windows XP Media Center-datamaskin. Du kan ikke bruke universalfjernkontrollen for Xbox 360 med videospillere, DVR-spillere, DVD-spillere eller annet lydutstyr.

Hvis du vil ha hjelp med å feilsøke et problem med universalfjernkontrollen for Xbox 360, kontakter du kundestøtte for Xbox. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du gjør dette, gå til kundestøtte for Xbox-nettstedet.

Viktig! Ikke ta med Xbox 360-konsollen eller tilbehør til forhandleren for reparasjon eller service med mindre en representant fra kundestøtte for Xbox ber deg om å gjøre det.

Ytterligere kundestøtte

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du kontakter kundestøtte for Xbox direkte, gå til kundestøtte for Xbox-nettstedet.