hjelp for 8tracks-app på Xbox 360

Tilkoblingsproblemer med Xbox LIVE

Hvis 8tracks-appen ikke fungerer som den skal i konsollen, kan det hende du har et tilkoblingsproblem. Se Feilsøke Xbox 360-tilkobling til Xbox Live

Lydproblemer for Xbox 360

Hvis Xbox 360-konsollen ikke gir god lydkvalitet, kan du se Lyd- og bildeproblemer for Xbox 360.

8tracks-appen svarer ikke

Hvis 8tracks-appen ikke svarer, sletter du den og installerer den på nytt. Slik gjør du det:

1. Gå til Settings fra Xbox-dashbordet og deretter til System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg den primære lagringsenheten.
  4. Velg Games and Apps.
  5. Finn og velg alle elementer som refererer til 8tracks.
  6. Velg Delete.
  7. Gå tilbake til Xbox-dashbordet.
  8. Gå til apps og deretter Browse Apps eller Search apps.
  9. Bla gjennom eller søk etter 8tracks-appen, og velg den.
  10. Velg Confirm Download for å laste ned og installere appen.

Hvis appen fortsatt ikke svarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Feilmeldinger

Når du prøver å bruke 8tracks-appen, kan du få følgende feilmelding:

Sorry, the 8tracks server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. Gå til www.xbox.com/status hvis du vil ha mer informasjon.

Prøv følgende løsninger for å løse problemet:

• Gå til Service Status for å se om det er noen problemer med Xbox Live eller 8tracks-appen.
  • Hvis det ikke er rapportert noen problemer og du får feilmeldingen igjen når du prøver å starte 8tracks-appen eller få tilgang til innhold i appen, venter du i omtrent ett minutt og prøver deretter å starte appen på nytt.
  • Hvis du fremdeles får feilmeldingen, sletter og installerer du 8tracks-appen på nytt.

Hvis du fortsatt får feilen, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.