Konfigurere og bruke 8tracks-appen på Xbox 360

Oversikt

Med 8tracks-appen får du ubegrenset tilgang til 8tracks-kanalene og eksklusivt innhold direkte og på forespørsel ved å bruke Xbox Live og Xbox 360-konsollen. Lytt til millioner av sanger og spillelister opprettet av mennesker fra hele verden.

På denne siden

Appkrav

Følgende må være oppfylt for at du skal kunne bruke 8tracks-appen på konsollen:

• Du må være logget på en Xbox Live-konto.
  • Du må ha minst 125 MB ledig plass.

Laste ned 8tracks-appen

1. Logg på konsollen med gamertagen for Xbox Live.
  2. Gå til apps, og velg deretter Browse Apps.
  3. Bla gjennom eller søk etter 8tracks.
  4. Velg 8tracks for å laste ned og installere appen. Når du har lastet den ned, starter appen automatisk, og du kan bla gjennom og se detaljer om det tilgjengelige innholdet.

Hvis du vil starte 8tracks-appen senere, går du til music, My Music Apps og deretter 8tracks.

Høre på 8tracks

Hvis du vil lytte til 8tracks, går du til music, My Music Apps og deretter 8tracks.

• I Hjemme-huben kan du bla gjennom innhold ved å bruke et kategorifilter—STAFF PICKS, FEATURED, NEWEST OG TRENDING.
  • Bruk søk og explore for å prøve andre søkealternativer.
  • Velg noe du vil høre på og deretter Play. (Du trenger ikke å logge på for å spille av 8tracks-innhold, men i den neste delen ser du fordelene ved å opprette en profil og logge på.)

Opprette en 8tracks-profil

Du trenger ikke å opprette en profil eller logge på for å bruke 8tracks. Men hvis du oppretter en 8tracks-profil, kan du lagre favorittmiksene dine, følge populære DJ-er og fortsette der du slapp på alle enhetene dine.

Slik oppretter du en profil:

1. Profile-huben velger du enten Sign up now eller LOG IN for å gå til skjermbildet for pålogging.
  1. På påloggingsskjermbildet ser du en kode. Angi den koden på 8tracks-nettsiden for å aktivere Xbox 360-konsollen som en 8tracks-enhet.
  1. Åpne en nettleser på en datamaskin eller en annen enhet med Internett-tilgang, og gå til 8tracks.com/xbox for å logge på eller opprette en ny konto.
  1. Når du har logget på eller opprettet en ny konto, angir du koden fra Xbox-skjermbildet for å koble profilen din til 8tracks-kontoen.
  1. Når koden er bekreftet, vises meldingen "Success!" på nettsiden og Xbox-skjermbildet.

Fjerne tilknytningen mellom gamertagen og 8tracks-appen

Hvis du ønsker å koble gamertagen din fra 8tracks-kontoen, gjør du følgende:

1. I 8tracks-appen på konsollen går du til profil-huben og velger LOG OUT.
  1. Du blir ikke bedt om å bekrefte at du vil koble gamertagen fra 8tracks-kontoen din. Velg Continue.

Bruke familieinnstillinger for å styre tilgang til innhold

Hvis du bruker familieinnstillingene til å kontrollere hvilket innhold som skal være tilgjengelig via Xbox Live på konsollen, følger 8tracks-appen disse innstillingene. Hvis du for eksempel bruker foreldrekontroll til å begrense tilgangen til eksplisitt innhold, merkes disse programmene med et ikon for begrenset innhold i 8tracks-appen. Hvis du vil spille av et begrenset element, må en voksen angi passordet for familieinnstillingene.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du begrenser tilgang til Xbox Live-innhold med familieinnstillingene, kan du se Konfigurere foreldrekontroll på Xbox 360 og Xbox Live.