Hjelp for Xbox Live-apper på Xbox 360

På denne siden

Tilkoblingsproblemer med Xbox Live

Hvis Xbox Live-appen ikke fungerer som den skal i konsollen, kan det hende du har et tilkoblingsproblem. Se Feilsøke Xbox 360-tilkobling til Xbox Live.

Lyd-/bildeproblemer for Xbox 360

Hvis lyd- eller bildekvaliteten ikke er god på Xbox 360-konsollen, kan du se Xbox 360-konsoll: støtte for lyd og video.

Hvis appen ikke svarer

Hvis Xbox Live-appen ikke svarer, sletter du den og installerer den på nytt. Slik gjør du det:

1. Gå til settings fra Xbox-dashbordet, og velg deretter System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg den primære lagringsenheten.
  4. Velg Games and Apps.
  5. Finn og merk appen. Trykk Y-knappen  for å gå til Game Options.
  6. Velg Delete, og bekreft deretter at du vil slette alle elementer som er knyttet til appen.
  7. Gå tilbake til dashbordet.
  8. Gå til apps og deretter Browse Apps eller Search Apps.
  9. Bla gjennom eller søk etter appen, og velg den.
  10. Velg Download og deretter Confirm Purchase for å laste ned og installere appen.

Hvis du får en feilmelding

Hvis du bruker en app og får en feilmelding, er problemet av og til bare midlertidig. Prøv følgende:

• Kontroller appstatusen.
  • Hvis appen kjører, venter i ca. ett minutt og prøver deretter å bruke appen på nytt.

Hvis ingen av disse løsningene hjelper, kan du se den appspesifikke informasjonen i Kundestøtte for Xbox 360-apper.

Feilsøke Xbox-apper på Windows 8-PC-en

Hvis du vil feilsøke vanlige problemer, kan du se Rette feil som oppstår i Xbox-apper på Windows 8-baserte PCer.

Feilsøke SmartGlass

SmartGlass gjør at PC-en og mobile enheter kan koble til Xbox-konsollen. Hvis du har problemer med SmartGlass, kan du lese om hvordan du feilsøker vanlige tilkoblings- og ytelsesproblemer, inkludert problemer med bærbare enheter, i Løse tilkoblings- og ytelsesproblemer for SmartGlass på mobile enheter.