Konfigurere en Xbox Live-app

Hvis du skal bruke en Xbox Live-app på konsollen, trenger du følgende:

• være logget på en Xbox Live-konto.
    Obs!  Du trenger et Gold-medlemskap (betalt) for å få tilgang til noe innhold og noen funksjoner. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Vanlige spørsmål om endringer i Xbox Live Gold.
  • minst 75 MB tilgjengelig plass på Xbox 360-konsollen eller en tilkoblet minneenhet.

Laste ned Xbox Live-appen

1. Logg på konsollen ved å bruke gamertagen for Xbox Live.
  2. Gå til Apps og velg deretter Browse Apps.
  3. Bla gjennom og velg appen du vil ha. Appen lastes ned og starter automatisk.

Hvis du vil starte Xbox Live-appen senere, går du til Apps og velger appen.

Har du fortsatt problemer?

Hvis du etter å ha fulgt disse instruksjonene ikke kan få appen til å virke, kan den gjeldende appen kreve mer spesifikk installasjonsinstruksjoner. Hvis du trenger mer hjelp, kan du se den bestemte appen på Apper.