Konfigurere og feilsøke Xbox Live-apper

Vil du prøve nye spill på Xbox-konsollen? Eller vil du se filmer, surfe på Internett eller snakke med venner? Finn ut hvordan du finner og laster ned apper for å gjøre disse tingene på Xbox 360. Du kan også finne ut hvordan du feilsøker Xbox LIVE-apper på konsollen, datamaskinen eller en bærbar enhet.

Finne og laste ned apper på Xbox-konsollen

Finne apper for Xbox

Velg blant dusinvis av apper som kan lastes ned til Xbox-konsollen. Noen apper krever et Xbox Live Gold-medlemskap for å få tilgang til eksklusivt innhold og funksjoner, men mange fungerer med et gratismedlemskap på Xbox Live. Det tar bare et par minutter å installere de fleste. Velg blant musikkapper, spill, film og TV, aktivitet, sport og mer.

Obs! Noen apper krever et ekstra abonnement til den appens tjeneste.

picture

Feilsøke Xbox LIVE-apper på Xbox 360

Finn ut hvordan du løser problemer du kanskje har med Xbox LIVE-apper på Xbox 360-konsollen.

Feilsøke Xbox-apper på Windows 8-PCen

Har du problemer med en Xbox-app på Windows 8-PCen? Finn ut hvordan du feilsøker og løser vanlige problemer.

picture

Ved hjelp av SmartGlass kan PCen kobles til Xbox-konsollen. Hvis du har problemer med SmartGlass, kan du lese om hvordan du feilsøker vanlige tilkoblings- og ytelsesproblemer.

Løse tilkoblings- og ytelsesproblemer for SmartGlass på mobile enheter

Ved hjelp av SmartGlass kan mobile enheter også kobles til Xbox. Finn ut hvordan du feilsøker vanlige tilkoblings- og ytelsesproblemer du kanskje har med SmartGlass på bærbare enheter.