Feilsøke problemer med Channel 9-appen

Oversikt

Denne artikkelen beskriver hvordan du løser problemer med Channel 9-appen på Xbox 360.

Tilkoblingsproblemer med Xbox Live

Hvis Channel 9-appen ikke fungerer som den skal på konsollen, har du kanskje et tilkoblingsproblem. Se Løsning for treg ytelse for Xbox Live.

Lyd-/bildeproblemer for Xbox 360

Hvis Xbox 360-konsollen ikke gir god lyd- eller bildekvalitet, kan du se Lyd- og bildeproblemer for Xbox 360.

Channel 9-appen svarer ikke

Hvis Channel 9-appen ikke svarer, sletter du den og installerer den på nytt. Slik gjør du det:

1. Gå til Settings og deretter System fra Xbox-dashbordet.
  2. Velg Storage.
  3. Velg den primære lagringsenheten (sannsynligvis Xbox 360-harddisken).
  4. Velg Games and Apps.
  5. Finn og velg alle elementer som refererer til Channel 9.
  6. Velg Delete.
  7. Gå tilbake til Xbox-dashbordet.
  8. Gå til Browse Apps og velg deretter Channel 9.
  9. Velg Confirm Download for å laste ned og installere appen.

Hvis dette ikke løser problemet, kontakter du kundestøtten for Xbox.

Feilmeldinger

Du kan få en av følgende feilmeldinger når du prøver å bruke Channel 9-appen.

Applikasjonsfeil

• Sorry, the Channel 9 server isn't available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • Sorry, the Channel 9 server isn't available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status
  • Channel 9 Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred
  1. Gå til siden Xbox Live-status for å se etter rapporterte problemer med tjenesten.
  2. Hvis det ikke er rapportert noen problemer og du får en av disse feilmeldingene når du prøver å starte Channel 9-appen eller få tilgang til innhold i appen, venter du i omtrent ett minutt og prøver deretter å starte appen på nytt.
  3. Hvis du fortsatt får feilmeldingen, sletter du Channel 9-appen og installerer den på nytt.
  4. Hvis dette ikke løser problemet, kontakter du kundestøtten for Xbox.

Tilgjengelighetsfeil

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.
  1. Hvis du får en av disse feilmeldingene, venter du i omtrent ett minutt og prøver deretter å åpne programmet på nytt.
  2. Hvis du fortsatt får feilmeldingen, velger du et annet program å se på.

Gå til http://channel9.msdn.com/contactus for å gjøre Channel 9 oppmerksomme på innholdsfeil.