Installere og se på Channel 9-appen

På denne siden

Appkrav

Du må ha følgende for å kunne bruke Channel 9-appen:

• Være logget på en Xbox Live-konto.
  • Minst 125 MB ledig plass.

Laste ned Channel 9-appen

1. Logg på konsollen med den Xbox Live-aktiverte gamertagen.
  2. Gå til Apps, og velg deretter Browse Apps.
  3. Bla deg frem til Channel 9.
  4. Velg Channel 9 for å laste ned og installere appen. Når du har lastet ned appen, kan du bla gjennom og se detaljer om det tilgjengelige innholdet.

Hvis du vil starte Channel 9-appen senere, går du til Apps, My Apps og deretter Channel 9.

Se på Channel 9

1. Gå til Apps, velg My Apps og velg deretter Channel 9.
  2. I Featured-området kan du se de mest viste programmene under Most Viewed, eller nytt innhold i appen under Fresh.
  1. Naviger til Shows, Series, eller Events for å finne annet innhold, eller søk etter programtitler i Search-området.
  2. Velg noe du vil se på, og deretter Play.

Bruke familieinnstillinger for å styre tilgang til innhold

Hvis du bruker familieinnstillingene til å kontrollere hvilke filmer og TV-programmer du kan se på via Xbox Live på konsollen, følger Channel 9-appen disse innstillingene. Hvis du for eksempel bruker foreldrekontroll til å begrense noen typer programmer, merkes disse programmene med et ikon for begrenset video i Channel 9-appen. Hvis du vil spille av et begrenset element, må en voksen angi passordet for familieinnstillingene.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du begrenser tilgang til Xbox Live-innhold med familieinnstillingene, kan du se Konfigurere foreldrekontroll på Xbox 360 og Xbox Live.