Feilsøke Crunchyroll-appen på Xbox 360

Oversikt

Finn ut hvordan du feilsøker problemer med Crunchyroll-appen på Xbox 360.

Tilkoblingsproblemer med Xbox LIVE

Hvis innholdet ikke spilles av jevnt i Crunchyroll-appen, kan det hende du har et tilkoblingsproblem. Se Feilsøke Xbox 360-tilkobling til Xbox Live

Lyd- og bildeproblemer for Xbox 360

Hvis Xbox 360-konsollen ikke gir god lyd- eller bildekvalitet, kan du se Lyd- og bildeproblemer for Xbox 360.

Crunchyroll-appen svarer ikke

Hvis Crunchyroll-appen ikke svarer, sletter du den og installerer den på nytt. Slik gjør du det:

1. Gå til Settings og deretter System på Xbox-dashbordet.
  2. Velg Storage.
  3. Velg den primære lagringsenheten.
  4. Velg Games and Apps.
  5. Finn og velg alle elementer som refererer til Crunchyroll.
  6. Velg Delete.
  7. Fra Xbox-dashbordet går du til Apps og velger deretter Browse Apps eller Search Apps.
  8. Bla gjennom eller søk etter Crunchyroll, og velg det.
  9. Velg Confirm Download for å laste ned og installere appen.

Hvis du stadig får den samme feilen, må du kontakte kundestøtte for Xbox.

Feilmeldinger

Du kan få en av følgende feilmeldinger når du prøver å bruke Crunchyroll-appen.

• Tilkoblingsfeil
    • Sorry, the Crunchyroll server failed to respond. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
    • The Crunchyroll server is not available at this time.

Hvis du får en av disse feilmeldingene, går du til Tjenestestatus for å se etter eventuelle problemer med Xbox Live eller Crunchyroll-appen.

Hvis det ikke foreligger noen problemer med Xbox Live, og du får en av disse feilmeldingene når du forsøker å starte Crunchyroll-appen, venter du i ett minutt og forsøker deretter å starte appen på nytt. Hvis du fortsatt får en av disse feilmeldingene etter at du har startet appen på nytt, forsøker du å slette appen og installere den på nytt.

Hvis du fortsatt får en av disse feilmeldingene, kan du se Løsning på problem med treg ytelse for Xbox Live og prøve å forbedre tilkoblingshastigheten.

Hvis ingen av disse løsningene fungerer, kontakter du kundestøtte for Xbox.

• Kontofeil
    • You must be a Premium member to use this app.
      Gå til www.crunchyroll.com/xbox for å starte gratis prøveversjon.
    • {0} or All-Access membership is required for this content

Hvis du får en av disse feilmeldingene, betyr det at det er et problem med Crunchyroll-kontoen. Crunchyroll tilbyr følgende tre typer betalte kontoer:

• Anime Premium = bare anime
    • Drama Premium = bare drama
    • All-Access = både anime og drama

Den betalte kontoen som en bruker registrerer seg for, fastsetter hvilket innhold brukeren kan se på med Crunchyroll-appen. Brukere som ikke har et abonnement, må gå til crunchyroll.com/xbox for å registrere seg for en av disse kontoene.

Hvis du trenger hjelp med Crunchyroll-kontoen din, kan du kontakte Crunchyroll på deres Contact Us-side.

• Feil på app
    • You have no recently watched items.

Obs! Alt nylig vist innhold skal vises ved å velge History-ruten i Queue-senteret.

• You have no items in your queue. Browse and add shows that interest you to keep track.

Obs! Når du velger innhold som du vil se, får du et valg om å legge det til innholdskøen ved å bruke Add to Queue-ruten.

Hvis visningsloggen for innhold ikke vises, eller hvis du ikke ser den i My Queue når du har lagt til innholdet, må du kontakte Crunchyroll på deres Contact Us-side for å varsle dem om feilen.

• Tilgjengelighetsfeil
    • Sorry, there are no results matching the selected series/season combination.
    • Sorry, no items were found.
    • Sorry, this video is currently unavailable. Please contact us at support@crunchyroll.com for more information.
    • We’re sorry. We couldn’t find any item matching this search. Please try something else.
    • Sorry, could not find any related series for this show.
    • There are no results matching the selected filter. Please modify your criteria to see results.
    • This video has not been released yet. It will be available for Premium Members in {0}.
    • Sorry, the item you're interested in is no longer available.

Hvis du får en av disse feilmeldingene, gå tilbake til forrige menyapp, og velg noe annet å se på. Hvis du vil si fra til Crunchyroll om en av disse feilene, kan du gå til Crunchyrolls Contact Us-side.