Konfigurere Crunchyroll-appen på Xbox 360

Om Crunchyroll

Med Crunchyroll-appen kan brukere både se på anime og koreanske TV-serier gjennom Xbox 360-konsollen.

Løsninger

Appkrav

Du trenger følgende for å bruke Crunchyroll-appen:

• være logget på en Xbox Live-konto
  • ha minst 71 MB ledig lagringsplass
  • ha en Crunchyroll-konto

Laste ned Crunchyroll-appen

1. Logg på konsollen med gamertagen for Xbox Live.
  2. Gå til Apps og velg Browse Apps eller Search Apps.
  3. Bla gjennom eller søk etter Crunchyroll.
  4. Velg Crunchyroll for å laste ned og installere appen.
  5. Når du har lastet den ned, starter appen automatisk og du kan bla gjennom katalogen og se detaljer om det tilgjengelige innholdet.

Hvis du vil starte Crunchyroll-appen senere, går du til Video, My Video Apps og deretter Crunchyroll.

Knytte Xbox 360-konsollen til Crunchyroll-kontoen eller fjerne tilknytningen

Knytte konsollen til Crunchyroll-kontoen

Når du starter Crunchyroll-appen, blir du bedt om å logge på. Du trenger en Crunchyroll-konto for å logge på. Crunchyroll tilbyr tre nivåer av betalingskontoer:

• Anime Premium. Bruk Crunchyroll-appen til å se på anime.
  • Drama Premium. Bruk Crunchyroll-appen til å se på koreanske TV-serier.
  • All-Access. Bruk Crunchyroll-appen til å se på anime og koreanske TV-serier.

Hvis du trenger hjelp med Crunchyroll-kontoen din, kan du kontakte Crunchyroll gjennom deres Contact Us-side.

Slik logger du på når du har startet Crunchyroll-appen:

1. Velg Log inWelcome to Crunchyroll-skjermen.
  2. I feltene Email or Username og Password skriver du inn e-posten (eller brukernavnet) og passordet som er knyttet til Crunchyroll-kontoen.
  3. Velg Log in.

Når du har logget på Crunchyroll-kontoen, vil du ikke bli bedt om å logge på igjen med mindre du logger av i Crunchyroll-appen på Xbox 360-konsollen.

Fjerne tilknytningen til Crunchyroll-kontoen fra konsollen

1. I Crunchyroll-appen velger du Account info i Settings-senteret.
  2. Velg Log out.

Administrere Crunchyroll-kontoen

Hvis du trenger hjelp med Crunchyroll-kontoen din, kan du kontakte Crunchyroll gjennom deres Contact Us-side.

Bruke familieinnstillinger for å styre tilgang til innhold

Hvis du bruker familieinnstillingene til å kontrollere hva du deler via Xbox Live, følger Crunchyroll-appen disse innstillingene. Hvis du for eksempel bruker foreldrekontroll til å begrense noen typer TV-programmer, merkes disse programmene med et ikon for begrenset video i Crunchyroll-appen. Hvis du vil spille av et låst element, må en voksen angi passkoden for familieinnstillingene.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du begrenser Xbox Live-innhold med familieinnstillingene, kan du se Konfigurere foreldrekontroll på Xbox 360 og Xbox Live.