Feilsøke Dailymotion på Xbox 360

Løsninger

Bruk følgende informasjon til å løse problemer med Dailymotion.

Dailymotion-videoer vises ikke skikkelig

Hvis Dailymotion-videoer ikke vises skikkelig på konsollen, gjør du følgende:

Dailymotion-appen svarer ikke

Hvis Dailymotion-appen ikke svarer, sletter du appen og installerer den på nytt. Slik gjør du det:

1. Gå til Settings på konsollen, og velg deretter System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg den primære lagringsenheten (sannsynligvis harddisken).
  4. Velg Games and Apps.
  5. Finn og velg alle elementer som refererer til Dailymotion.
  6. Velg Delete.
  7. Gå tilbake til startsiden for Xbox.
  8. Gå til Apps og velg deretter Browse Apps.
  9. Bla gjennom eller søk etter Dailymotion.
  10. Velg Dailymotion for å laste ned appen.

Få kundestøtte

Både Dailymotion og Microsoft gir kundestøtte for Dailymotion på Xbox Live. Informasjonen nedenfor gir et sammendrag av områdene hvert av selskapene dekker:

Kundestøtte for Dailymotion

Se Dailymotions vanlige spørsmål for spørsmål knyttet til:

• Program- og køproblemer for Dailymotion
  • Dailymotion-kontoadministrasjon

Kundestøtte for Xbox

Kundestøtte for Xbox gir hjelp til følgende:

• Bruke Dailymotion-appen
  • Konfigurasjon av Xbox Live-konto
  • Fakturering og service for Xbox Live

Informasjon om foreldrekontrollen

Foreldrekontrollen som du angir for Xbox 360, gjelder ikke for noe av Dailymotion-innholdet. Når du starter Dailymotion-appen første gang, ser du følgende melding:

Xbox 360 content controls may not apply to some content on Dailymotion.

Dailymotion enables access to content that is not appropriate for children or teens.

Når denne meldingen vises, har du mulighet til å velge Accept eller Refuse. Hvis du klikker Refuse, starter ikke appen og du må gå tilbake til my apps-siden.