Konfigurere og bruke Dailymotion-appen på Xbox 360

Oversikt

Bruk Dailymotion-appen til å vise Dailymotion-videoer på Xbox 360-konsollen. Dailymotion har alt fra favorittvideoklippene dine til musikkvideoer og TV-programmer.

Løsning

Appkrav

Du trenger følgende for å bruke Dailymotion-appen:

• Være logget på en Xbox Live-konto.
  • minst 83 MB ledig plass.

Laste ned Dailymotion-appen

1. Logg på konsollen med den Xbox Live-aktiverte gamertagen.
  2. Gå til Apps og velg Browse Apps eller Search Apps.
  3. Bla gjennom eller søk etter Dailymotion.
  4. Merk Dailymotion, og velg deretter Download.
  5. Velg Confirm Purchase.

Hvis du vil starte Dailymotion-appen senere, går du til Apps, My Apps og deretter Dailymotion.

Bruke familieinnstillinger for å styre tilgang til innhold

Hvis du bruker familieinnstillingene til å kontrollere hvilke filmer og TV-programmer du kan se på via Xbox LIVE på konsollen, følger Dailymotion-appen disse innstillingene. Hvis du for eksempel bruker foreldrekontroll til å begrense noen typer TV-programmer, merkes disse programmene med et ikon for begrenset video i Dailymotion-appen. Hvis du vil spille av et begrenset element, må en voksen angi passordet for familieinnstillingene.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du begrenser tilgang til Xbox Live-innhold med familieinnstillingene, kan du se Konfigurere foreldrekontroll på Xbox 360 og Xbox Live.