Installere Dailymotion-appen

Vise Dailymotion-videoer på konsollen

picture

Bruk Dailymotion-appen til å vise Dailymotion-videoer på Xbox 360-konsollen. Dailymotion har alt fra favorittvideoklippene dine til musikkvideoer og TV-programmer.

Du trenger følgende for å bruke Dailymotion-appen:

• Et gullmedlemskap på Xbox Live.
  • Minst 83 MB ledig plass.

Installere Dailymotion-appen

1. Logg på konsollen ved å bruke en gamertag for Xbox Live.
  2. Fra startsiden for Xbox går du til Apps og velger deretter Browse Apps.
  3. Bla gjennom eller søk etter Dailymotion.
  4. Velg Dailymotion for å laste ned appen. Velg Free Download og deretter Confirm Download.

Nå kan du se på Dailymotion-videoer på Xbox 360-konsollen. Når du starter Dailymotion-appen senere, går du til Video, My Video Apps og velger deretter Dailymotion.