Feilsøke Eurosport Player-appen på Xbox 360

På denne siden

Tilkoblingsproblemer med Xbox LIVE

Hvis Eurosport Player-appen ikke fungerer som den skal på konsollen, kan det hende at du har et tilkoblingsproblem. Se Løsning for treg ytelse for Xbox Live.

Lyd-/bildeproblemer for Xbox 360

Hvis Xbox 360-konsollen ikke gir god lyd- eller bildekvalitet, kan du se Lyd- og bildeproblemer for Xbox 360.

Eurosport Player-appen svarer ikke

Hvis Eurosport Player-appen ikke svarer, sletter du den og installerer den på nytt. Slik gjør du det:

1. Gå til Settings fra Xbox-dashbordet og deretter til System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg den primære lagringsenheten.
  4. Velg Games and Apps.
  5. Finn og velg alle elementer som refererer til Eurosport Player.
  6. Velg Delete.
  7. Gå tilbake til Xbox-dashbordet.
  8. Gå til Browse Apps, og velg deretter Eurosport Player.
  9. Velg Confirm Download for å laste ned og installere appen.

Hvis appen fortsatt ikke svarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Feilmeldinger

Du kan få en av følgende feilmeldinger når du bruker Eurosport Player-appen.

Tilgjengelighetsfeil

• Sorry, Eurosport Player isn’t available right now. Please try again later. For more information, go to www.xbox.com/status
  • Service unavailable
  • An error occurred, please try again later.

Prøv følgende løsninger for å løse disse problemene:

• Gå til Tjenestestatus for å se om det er noen problemer med Xbox Live eller Eurosport Player-appen.
  • Hvis det ikke er noen problemer og du får feilmeldingen på nytt når du prøver å starte Eurosport Player-appen eller få tilgang til innhold i appen, venter du cirka et minutt og starter den deretter på nytt.
  • Hvis du stadig får den samme feilen, sletter du Eurosport Player-appen og installerer den på nytt ved å følge fremgangsmåten ovenfor.

Hvis du fortsatt får feilen, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Obs!  Eurosport Player er ansvarlige for alle problemer som er relatert til innhold i Eurosport Player-appen. Du kan kontakte Eurosport ved å gå til eurosportplayer.com.

Datatilgangsfeil

Failed data access. Please, try again.

Denne feilen oppstår når lagringen er skadet. Du kan løse dette problemet ved å slette Eurosport Player-appen og installere den på nytt ved å følge fremgangsmåten ovenfor.

Hvis du stadig får den samme feilen, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Generell feil

An error occurred, please try again or visit FAQ

Denne feilmeldingen betyr at det oppstod en feil ved kobling av Eurosport Player-kontoen til Xbox-gamertagen din. Prøv følgende løsninger for å løse problemet:

• Kontroller brukernavnet og passordet, og prøv å logge på appen på nytt.
  • Hvis du fortsatt får denne feilmeldingen når du prøver å logge på, avslutter du appen. Prøv deretter å starte appen og logge på på nytt.

Hvis du stadig får den samme feilen, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.