Konfigurere og bruke Eurosport Player-appen på Xbox 360

Oversikt

Med Eurosport Player-appen kan du få ubegrenset tilgang til Eurosport-kanalene. Du kan se eksklusivt innhold direkte og på forespørsel på Xbox 360-konsollen.

Løsninger

Appkrav

For å kunne se på Eurosport Player på Xbox 360-konsollen trenger du følgende:

• Å være logget på en Xbox Live-konto
  • Minst 125 MB ledig lagringsplass
  • En gjeldende Eurosport-konto samt passordet og e-postadressen du bruker for denne kontoen.

Laste ned Eurosport Player-appen

1. Logg på konsollen med gamertagen for Xbox Live.
  2. Gå til Apps og velg deretter Browse Apps.
  3. Finn Eurosport Player.
  4. Velg Eurosport Player for å laste ned og installere appen.
  5. Når du har lastet ned appen, starter den automatisk, og du kan bla gjennom katalogen og se detaljer om det tilgjengelige innholdet.

Hvis du vil starte Eurosport Player-appen senere, går du til TV & Movies, My Video Apps og deretter Eurosport Player.

Se på Eurosport Player

Når du starter appen for første gang, får du tre alternativer.

Alternativ 1: Hvis du ikke har en gjeldende Eurosport Player-konto

Hvis du ikke har en Eurosport Player-konto, velger du Subscribe. Du blir bedt om å skrive inn en e-postadresse som Eurosport kan sende introduksjonsmeldingen til, for å hjelpe deg å opprette et abonnement. E-postmeldingen sendes fra support-com@eurosport.com og veileder deg gjennom opprettelsen av abonnementet. Du blir bedt om å gjøre følgende:

• Velge ønsket tilbud
  • Lese og godta spesielle betingelser for salget
  • Velge betalingsmåte og bekrefte abonnementet
  • Angi kredittkortinformasjonen på den sikre betalingssiden og bekrefte betalingen

Når betalingen er bekreftet, får du tilgang til Eurosport Player på Xbox 360-konsollen med en gang.

Alternativ 2: Hvis du har en gjeldende Eurosport Player-konto

Hvis du har en gjeldende Eurosport-konto, velger du Log In. Deretter angir du e-postadressen og passordet som er knyttet til Eurosport-kontoen.

Alternativ 3: Hvis du ikke har en gjeldende Eurosport Player-konto, men vil bla gjennom Eurosport-appen gratis

Velg Explore for å bla gjennom appen gratis. Du blir bedt om å logge på eller abonnere før du kan vise noe innhold.

Du kan gjøre følgende fra Live-området:

• Se på de aktuelle direktesendingene som vises midt i området.
  • Gå til On demand for å bla gjennom innholdet som har vært vist i Live-området de siste sju dagene, eller søk etter tittel i Search-området.
  • Velg noe du vil se på, og deretter Play.

Administrere kontoen

Hvis du vil administrere kontoen, går du til Min konto-delen på Eurosport Player-nettstedet.

Bruke familieinnstillinger for å styre tilgang til innhold

Hvis du bruker familieinnstillingene til å kontrollere hvilke filmer og TV-programmer du kan se på via Xbox Live, følger Eurosport Player-appen disse innstillingene. Hvis du for eksempel bruker foreldrekontroll til å begrense noen typer TV-programmer, merkes disse programmene med et ikon for begrenset video i Eurosport Player-appen. Hvis du vil spille av et begrenset element, må en voksen angi passkoden for familieinnstillingene.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du begrenser Xbox Live-innhold med familieinnstillingene, kan du se Konfigurere foreldrekontroll på Xbox 360 og Xbox Live.