Hjelp for Every Street United-appen på Xbox 360

Tilkoblingsproblemer med Xbox Live

Hvis Every Street United-appen ikke fungerer som den skal på konsollen, kan det hende at du har et tilkoblingsproblem. Se Feilsøke Xbox 360-tilkobling til Xbox Live

Lyd-/bildeproblemer for Xbox 360

Hvis Xbox 360-konsollen ikke gir god lyd- eller bildekvalitet, kan du se Støtte for lyd og video på Xbox 360.

Every Street United-appen svarer ikke

Hvis Every Street United-appen ikke svarer, sletter du den og installerer den på nytt. Slik gjør du det:

1. Gå til Settings fra Xbox-dashbordet og deretter til System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg den primære lagringsenheten.
  4. Velg Games and Apps.
  5. Finn og merk Every Street United-appen. Trykk Y-knappen for å gå til Game Options.
  6. Velg Delete, og bekreft deretter at du vil slette alle elementer som er knyttet til appen.
  7. Gå tilbake til dashbordet.
  8. Gå til apps og deretter Browse Apps eller Search Apps.
  9. Bla gjennom eller søk etter Every Street United-appen, og velg den.
  10. Velg Download og deretter Confirm Purchase for å laste ned og installere appen.

Hvis appen fortsatt ikke svarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Feilmeldinger

Du kan få en av følgende feilmeldinger når du prøver å bruke Every Street United-appen.

Applikasjonsfeil

• Sorry, the Every Street United server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • Sorry, the Every Street United server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status
  • Every Street United Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred.
  • An Error Has Occurred. Sorry, that didn't work for some reason.
  • Unable to download channels data. Please try again later. There was a problem signing you in. Please try again later.
  • There was a problem collecting your preferences. Please try again later.
  • There was a problem downloading application resources. Please try again later.
  • There was a problem saving your vote. Please try again later.
  • There was a problem retrieving poll results. Please try again later.
  • There was a problem initializing the application. Please try again later.

Gå til Xbox Live-status for å se etter rapporterte problemer med tjenesten. Hvis det ikke er rapportert noen problemer og du får feilmeldingen når du prøver å starte Every Street United-appen eller få tilgang til innhold i appen, venter du i omtrent ett minutt og prøver deretter å starte appen på nytt.

Hvis du fortsatt får feilmeldingen, sletter du Every Street United-appen og installerer den på nytt.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Tilgjengelighetsfeil

• Sorry, this video isn't available right now. Please try again later.
  • The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.

Hvis du får en av disse feilmeldingene, venter du i omtrent ett minutt og prøver deretter å utføre handlingen på nytt.

Hvis du fortsatt får feilmeldingen, velger du et annet program å se på.

Hvis du vil varsle Xbox om innholdsfeilen, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.