Installere og se på Every Street United-appen på Xbox 360

Oversikt

Finn ut hvordan du konfigurerer og bruker Every Street United-appen på Xbox 360-konsollen.

Løsninger

Appkrav

Du trenger følgende for å bruke Every Street United-appen:

• å være logget på en Xbox Live-konto
  • minst 409 MB ledig plass

Laste ned Every Street United-appen

1. Logg på konsollen med din Xbox Live-aktiverte gamertag.
  2. Gå til apps, og velg deretter Browse Apps.
  3. Finn Every Street United.
  4. Velg Every Street United for å laste ned og installere appen. Når du har lastet den ned, starter den automatisk, og du kan bla gjennom og se detaljer om det tilgjengelige innholdet.

Hvis du vil starte Every Street United-appen senere, går du til apps, My Apps og deretter Every Street United.

Se på Every Street United

Gå til Video, My Video App og deretter Every Street United på Xbox 360-konsollen.

1. Velg PRESS START når du ser Every Street United-startskjermen.
  1. I appen kan du bla nedover på venstre side av skjermen for å velge Episodes, Players, Fan Voting, Scene Search eller Xbox Originals. Du kan også navigere i disse hubene for å finne mer innhold.
  1. Trykk Y for å gå til APP MENU hvis du vil bytte brukere, vise kontrollerinnstillinger, gå til Kinect Tuner eller avslutte Every Street United.

Bruke familieinnstillinger for å styre tilgang til innhold

Hvis du bruker familieinnstillingene til å kontrollere hvilke filmer og TV-programmer du kan se på via Xbox Live på konsollen, følger Every Street United-appen disse innstillingene. Hvis du for eksempel bruker foreldrekontroll til å begrense noen typer TV-programmer, merkes disse programmene med et ikon for begrenset video i Every Street United-appen. Hvis du vil spille av et begrenset element, må en voksen angi passkoden for familieinnstillingene.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du begrenser tilgang til Xbox Live-innhold med familieinnstillingene, kan du se Konfigurere foreldrekontroll på Xbox 360 og Xbox Live.