Feilsøke problemer med France 24-appen

Oversikt

Denne artikkelen beskriver hvordan du løser problemer med France 24-appen på Xbox 360.

Tilkoblingsproblemer med Xbox Live

Hvis France 24-appen ikke fungerer som den skal på konsollen, kan det hende du har et tilkoblingsproblem. Se Feilsøke tilkoblingen til Xbox Live.

Lyd-/bildeproblemer for Xbox 360

Hvis Xbox 360-konsollen ikke gir god lyd- eller bildekvalitet, kan du se Lyd- og bildeproblemer for Xbox 360.

France 24-appen svarer ikke

Hvis France 24-appen ikke svarer, sletter du den og installerer den på nytt. Slik gjør du det:

1. Gå til Settings og deretter System fra Xbox-dashbordet.
  2. Velg Storage.
  3. Velg den primære lagringsenheten.
  4. Velg Games and Apps.
  5. Finn og velg alle elementer som refererer til France 24.
  6. Velg Delete.
  7. Fra Xbox-dashbordet går du til apps og velger deretter Browse apps.
  8. Velg France 24-appen.
  9. Velg Confirm Download for å laste ned og installere appen.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Feilmeldinger

Du kan få en av følgende feilmeldinger når du prøver å bruke France 24-appen:

Tilkoblingsfeil

• Sorry, the France 24 server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • France 24 Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred
  • Prøv følgende for å løse problemet:

1. Gå til www.xbox.com/status for å kontrollere at det ikke er et problem med tjenesteleverandøren.
    2. Hvis det ikke er noen problemer og du får denne feilmeldingen når du prøver å starte France 24-appen eller innhold i appen, venter du cirka ett minutt. Prøv deretter å starte appen på nytt.
    3. Hvis du fortsatt får denne feilmeldingen, sletter du France 24-appen og installerer den på nytt.
    4. Hvis dette ikke løser problemet, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.
    5. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du kontakter kundestøtte for Xbox direkte, kan du gå til http://support.xbox.com/contact-us.

Obs!  France 24 er ansvarlige for alle problemer som er relatert til innhold i France 24-appen. Du kan kontakte dem ved å gå til Contact Us-siden deres.

Tilgjengelighetsfeil

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.
  • Prøv følgende for å løse problemet:

1. Hvis du får denne feilmeldingen, venter du i cirka ett minutt. Prøv deretter å starte innholdet på nytt.
    2. Hvis du fortsatt får denne feilmeldingen, må du gå tilbake til forrige meny og velge noe annet å se på.

Hvis du vil varsle France 24 om en innholdsfeil, kan du kontakte France 24 ved å gå til nettsiden deres på http://www.france24.com/en/contact-us.