Installere og se France 24-appen

Oversikt

Finn ut hvordan du installerer France 24-appen og ser France 24-innhold via Xbox 360-konsollen.

Løsninger

Appkrav

Du må ha følgende for å kunne bruke France 24-appen:

• være logget på en Xbox Live-konto
  • minst 119 MB ledig plass

Laste ned France 24-appen

1. Logg på konsollen med den Xbox Live-aktiverte gamertagen.
  2. Gå til apps, og velg deretter Browse Apps.
  3. Finn France 24.
  4. Velg France 24 for å laste ned og installere appen. Når du har lastet den ned, starter appen automatisk, og du kan bla gjennom og se detaljer om det tilgjengelige innholdet.

Hvis du vil starte France 24-appen senere, går du til apps, My Apps og deretter France 24.

Se France 24

1. Hvis du vil se France 24, kan du velge mellom Top Stories, Latest news bulletins eller TV shows.
  1. Finn videoen du vil se på, og trykk A-knappen på håndkontrolleren.
  2. Du kan også søke etter innhold å se på.

Bruke familieinnstillinger for å styre tilgang til innhold

Hvis du bruker familieinnstillingene til å kontrollere hvilke filmer og TV-programmer du kan se på via Xbox Live på konsollen, følger France 24-appen disse innstillingene. Hvis du for eksempel bruker foreldrekontroll til å begrense tilgangen til noen typer programmer, merkes disse programmene med et ikon for begrenset video i France 24-appen. Hvis du vil spille av et begrenset element, må en voksen angi passordet for familieinnstillingene.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du begrenser tilgang til Xbox Live-innhold med familieinnstillingene, kan du se Konfigurere foreldrekontroll på Xbox 360 og Xbox Live.