GAIAM TV-appen på Xbox 360

GAIAM TV er en tjeneste for strømming av media. Den gir deg ubegrensede muligheter for læring og underholdning. GAIAM TV sprenger grensene for tradisjonelle medier og tilbyr alt fra stimulerende yogatimer til inspirerende dokumentarer og banebrytende programmer, så du kan få innblikk i nye perspektiver på en verden i endring.

På denne siden

Appkrav

Du trenger følgende for å kunne bruke GAIAM TV-appen:

• Du må være logget på en Xbox Live-konto.
  • Du må ha minst 134 MB ledig lagringsplass.
  • Du må ha et abonnement på GAIAM TV.

Laste ned GAIAM TV-appen

Slik laster du ned appen:

1. Logg på konsollen med gamertagen for Xbox Live.
  2. Gå til apps, og velg deretter Browse Apps eller Search Apps.
  3. Bla gjennom eller søk etter GAIAM TV-appen.
  4. Gå til nettstedet http://gaiamtv.com/xbox for å tegne et abonnement på GAIAM TV.
  5. Velg GAIAM TV, og velg deretter Download.
  6. Velg Confirm Purchase for å laste ned og installere appen.

Hvis du vil starte GAIAM TV-appen senere, går du til apps, My Apps og deretter GAIAM TV.

Konfigurere GAIAM TV-appen på Xbox 360

Første gang du starter GAIAM TV-appen på Xbox 360, må du logge deg på GAIAM TV-kontoen din.

1. Sørg for at du på forhånd har tegnet et abonnement på en GAIAM TV-konto.
  2. Gå til apps, My Apps og velg deretter GAIAM TV.
  3. Logg på med GAIAM TV-kontoen din.

Administrere GAIAM-kontoen

Du kan administrere GAIAM TV-kontoen din via en nettleser på en enhet med Internett-forbindelse ved å gå til GAIAM TV User Account og logge på med GAIAM-kontoinformasjonen din.

Hvis du trenger hjelp med GAIAM TV-kontoen din, kan du se under GAIAM TV Support.

Bruke familieinnstillinger for å styre tilgang til innhold

Hvis du bruker familieinnstillingene til å kontrollere hvilke filmer og TV-programmer som kan vises på Xbox Live på konsollen, følger GAIAM TV-appen disse innstillingene. Hvis du for eksempel bruker foreldrekontroller til å begrense tilgangen til enkelte typer TV-programmer, merkes disse programmene med et ikon for begrenset video i GAIAM TV-appen. Hvis det skal spilles av et begrenset element, må en voksen angi passordet for familieinnstillingene.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du begrenser tilgang til Xbox Live-innhold med familieinnstillingene, kan du se Konfigurere foreldrekontroll på Xbox 360 og Xbox Live.

Feilsøking

Tilkoblingsproblemer med Xbox Live

Hvis GAIAM TV-appen ikke fungerer som den skal på konsollen, kan det hende at du har et tilkoblingsproblem. Se Feilsøke Xbox 360-tilkobling til Xbox Live

Lyd- og bildeproblemer for Xbox 360

Hvis Xbox 360-konsollen ikke gir god lyd- eller bildekvalitet for appen, kan du se Lyd- og videoproblemer i en app på Xbox 360.

GAIAM TV-appen svarer ikke

Hvis GAIAM TV-appen ikke svarer, sletter du den og installerer den på nytt. Slik gjør du det:

1. Gå til Settings fra Xbox-dashbordet og deretter til System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg den primære lagringsenheten.
  4. Velg Games and Apps.
  5. Finn og merk GAIAM TV-appen. Trykk Y-knappen for å gå til Game Options.
  6. Velg Delete, og bekreft deretter at du vil slette alle elementer som er knyttet til appen.
  7. Gå tilbake til dashbordet.
  8. Gå til apps og deretter Browse Apps eller Search Apps.
  9. Bla gjennom eller søk etter GAIAM TV-appen, og velg den.
  10. Velg Download og deretter Confirm Purchase for å laste ned og installere appen.
Hvis appen fortsatt ikke svarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Feilmeldinger

Du kan få en av følgende feilmeldinger når du prøver å bruke GAIAM TV-appen.

Tilgjengelighetsfeil

• Sorry, the GAIAM TV server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • GAIAM TV Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred.

Prøv følgende for å løse problemet:

1. Gå til www.xbox.com/status for å kontrollere at det ikke er et problem med tjenesteleverandøren.
  2. Hvis det ikke er noen problemer og du får denne feilmeldingen når du prøver å starte GAIAM TV-appen eller innhold i appen, venter du cirka ett minutt. Prøv deretter å starte appen på nytt.
  3. Hvis du fortsatt får denne feilmeldingen, sletter du GAIAM TV-appen og installerer den på nytt.
  4. Hvis dette ikke løser problemet, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

GAIAM TV er ansvarlig for alt innholdet i appen. Hvis du vil rapportere en feil ved innholdet, går du til www.gaiamtv.com/contact.

Videofeil

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.

Du løser dette problemet ved å vente i cirka ett minutt. Prøv deretter å starte innholdet på nytt.

Hvis du fortsatt får denne feilmeldingen, må du gå tilbake til forrige meny og velge noe annet å se på. Du kan varsle GAIAM TV om feilen ved innholdet på www.gaiamtv.com/contact.