Du kan bruke Groove til å høre på sanger og se på musikkvideoer på Xbox 360

Strømme musikk og musikkvideoer gjennom Xbox 360-konsollen

Med Groove kan du strømme musikk og musikkvideoer fra Windows Store til Xbox 360. Med et Groove Music Pass får du tilgang til tusenvis av sanger og musikkvideoer direkte via konsollen. Slik gjør du det:

1. Logg på med gamertagen for Xbox Live på konsollen.
  2. Gå til Musikk, og velg Groove Musikk-appen.

Obs!  Hvis du ikke har lastet ned Groove Musikk-appen, eller hvis en oppdatering er nødvendig, lastes appen ned automatisk.

Bla gjennom eller søk etter musikk og musikkvideoer. Velg en sang, spilleliste eller musikkvideo som du vil direkteavspille.

Vanlige spørsmål

Kan jeg bruke Groove-samlingen i nettskyen på Xbox-konsollen?

Som en Groove Music Pass-abonnent får du tilgang til Groove-samlingen i nettskyen, inkludert musikk, spillelister osv. som du oppretter på konsollen. Du får også tilgang til nettskysamlingen fra en datamaskin som kjører Windows 10, Windows 8.1 eller fra Windows Phone.

Hvordan kan jeg se gratis musikkvideoer?

Med et Groove Music Pass kan du strømme videoer gratis på Xbox 360-konsollen. Se Avgjør om du vil strømme eller laste ned Film og TV-innhold til Xbox 360 for å finne ut hvordan du strømmer videoer.

Hva trenger jeg for å spille av musikk og musikkvideoer på Xbox-konsollen?

Du trenger et Groove Music Pass for å spille av musikk eller musikkvideoer på konsollen din.

Selv om du ikke har et Music Pass, kan du likevel utforske Groove.

Jeg har problemer med å starte Groove Musikk-appen på Xbox-konsollen

Prøv å slette og installere appen på nytt. Slik gjør du det:

1. Gå til Settings og velg System.
  2. Velg Storage og velg deretter hovedlagringsenheten (sannsynligvis en harddisk eller minneenhet).
  3. Velg Games and Apps.
  4. Bla ned til Groove Musikk-appen.
  5. Velg Y og deretter Delete.
  6. Gå tilbake til startsiden for Xbox, gå til Recent og start Groove Musikk-appen på nytt.

Kan jeg bruke Groove Music Pass med flere kontoer?

Nei. Et Music Pass kan bare være knyttet til én Xbox Live-konto eller gamertag.

Hvordan fornyer eller avslutter jeg Groove Music Pass, eller administrerer Groove Musikk-kontoen?

Du kan foreta endringer og administrere fakturerings- og kontoinformasjon ved å logge på Microsoft-kontoen.