Hjelp for HBO Nordic-appen på Xbox 360

Tilkoblingsproblemer med Xbox LIVE

Hvis HBO Nordic-appen ikke fungerer som den skal på konsollen, kan det hende at du har et tilkoblingsproblem. Se Feilsøke Xbox 360-tilkobling til Xbox Live

Lyd-/bildeproblemer for Xbox 360

Hvis Xbox 360-konsollen ikke gir god lyd- eller bildekvalitet, kan du se Lyd- og bildeproblemer for Xbox 360.

HBO Nordic-appen svarer ikke

Hvis HBO Nordic-appen ikke svarer, sletter du den og installerer den på nytt. Slik gjør du det:

1. Gå til Settings fra Xbox-dashbordet og deretter til System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg den primære lagringsenheten.
  4. Velg Games and Apps.
  5. Finn og merk HBO Nordic-appen. Trykk Y-knappen for å gå til Game Options.
  6. Velg Delete, og bekreft deretter at du vil slette alle elementer som er knyttet til appen.
  7. Gå tilbake til dashbordet.
  8. Gå til apps og deretter Browse Apps eller Search apps.
  9. Bla gjennom eller søk etter HBO Nordic-appen, og velg den.
  10. Velg Download og deretter Confirm Purchase for å laste ned og installere appen.

Hvis appen fortsatt ikke svarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Feilmeldinger

Du kan få en av følgende feilmeldinger når du prøver å bruke HBO Nordic-appen:

Tilkoblingsfeil

• HBO Nordic Server Unavailable
    Sorry, HBO Nordic isn’t available right now. Please try again later. For more information, go to
    www.xbox.com/status.
  • Sorry, the HBO Nordic server isn't available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • Sorry, watchlist service isn't available right now. Please try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • This application is currently experiencing some issues. Please restart the application.

Gå til tjenestestatus for å se etter aktuelle problemer med tjenesten.

Hvis det ikke er noen problemer og du får feilmeldingen når du prøver å starte HBO Nordic-appen eller få tilgang til innhold i appen, venter du i omtrent ett minutt og prøver deretter å starte appen på nytt.

Hvis du fortsatt får feilen, sletter du HBO Nordic-appen og installerer den på nytt.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Tilgjengelighetsfeil

• Sorry for the wait. If you want, you can keep waiting or go back to the previous screen.
  • Video unavailable. Sorry, the video you're interested in is no longer available.
  • The content you have selected is premium content and is not yet available for playback on the Xbox.
  • The video is currently not available.

Hvis du får en av disse feilmeldingene, velg et annet program å se på.

Hvis du vil rapportere en innholdsfeil, kontakter du HBO Nordic:

HBO Nordic-support har åbent:
Man-fre 10-20
lør-søn kl. 12-18