Konfigurere og bruke HBO Nordic-appen på Xbox 360

På denne siden

Appkrav

Du trenger følgende for å bruke HBO Nordic-appen:

• å være logget på en Xbox Live-konto
  • minst 120 MB ledig plass
  • et aktivt HBO-abonnement (påkrevd)

Laste ned Xbox HBO Nordic-appen

1. Logg på konsollen med den Xbox Live-aktiverte gamertagen.
  2. Gå til apps, og velg deretter Browse Apps eller Search Apps.
  3. Bla gjennom eller søk etter HBO Nordic-appen.
  4. Velg HBO Nordic, og velg deretter Download.
  5. Velg Confirm Purchase for å laste ned og installere appen.
  1. Når du har fullført aktiveringsprosessen, kan du bla gjennom appen og se detaljer om det tilgjengelige innholdet. (Hvis du vil ha aktiveringsinstruksjoner, kan du se neste del, "Aktivere og se på HBO Nordic".)

Hvis du vil starte HBO Nordic senere, går du til apps, My Apps og deretter HBO Nordic.

Aktivere og se på HBO Nordic

Gå til apps, My Apps og deretter HBO Nordic.

• Når du har aktivert appen, blir du ikke bedt om å aktivere på nytt.
  • I HBO-området kan du:
    • Se på et av de anbefalte programmene som vises i midten.
    • Velg Currently Watching for å starte et program eller en serie der du stoppet, eller gå inn på Watchlist for å velge innhold som du la til på listen tidligere.
    • Hvis du vil ha flere valg, naviger til Series eller Movies for å søke etter mer innhold.
    • Velg noe du vil se på og deretter Play.

Når du starter appen, blir du bedt om å logge på.

1. Velg Activate your device nederst i høyre hjørne.
  1. Det vises en aktiveringskode på Activate-skjermen.
  1. På en enhet med Internett-tilkobling, for eksempel en PC eller smarttelefon, går du til hbonordic.com/settings/devices i nettleseren.
  2. Logg på nettstedet ved å bruke HBO Nordic-legitimasjonen.
  1. Angi koden fra Activate-skjermen i Xbox i Activate-vinduet i nettleseren. Velg AUTHORIZE-knappen.
  1. Det vises en enhetsbeskrivelse, som du kan tilpasse. Velg Accept-knappen for å registrere. Meldingen "Authorization token accepted" viser at autorisasjonen var vellykket.

Når du har logget på, blir du ikke bedt om å logge på denne konsollen på nytt med mindre du logger av fra HBO Nordic-nettstedet. Hver ekstra konsoll som du vil bruke, må autoriseres til HBO Nordic-kontoen. Du kan registrere opptil fem ulike enheter. Hvis du vil legge til en ny enhet etter at du har nådd grensen, må du fjerne en enhet fra listen før du kan legge til den nye. Du kan fjerne én enhet i måneden og opptil seks enheter i året. Enhetsbehandling kan bare gjøres på HBO Nordic-nettstedet.

Endre språket eller justere undertekster

Hvis du vil aktivere eller deaktivere undertekster eller endre språket mellom finsk, svensk, dansk og norsk, går du til Settings-området.

1. Velg Subtitles i Settings-området.
  2. Velg foretrukket språk (Finnish, Swedish, Danish eller Norwegian) for å aktivere undertekster.
  3. Velg Off for å deaktivere dem senere.

Administrere HBO Nordic-kontoen

Kontakt HBO Nordic for kontostøtte:

Åpningstider for HBO Nordic-kundestøtte:
man–fre kl. 10–20
lør–søn kl. 12–18

Bruke familieinnstillinger for å styre tilgang til innhold

Obs!  Gjelder bare Norge.

Hvis du bruker familieinnstillingene til å kontrollere hvilke filmer og TV-programmer du kan se på via Xbox Live på konsollen, følger HBO Nordic-appen disse innstillingene. Hvis du for eksempel bruker foreldrekontroll til å begrense tilgang til noen typer TV-programmer, merkes disse programmene med et ikon for begrenset video i HBO Nordic-appen. Hvis du vil spille av et begrenset element, må en voksen angi passordet for familieinnstillingene.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du begrenser Xbox Live-innhold med familieinnstillingene, kan du se Konfigurere foreldrekontroll på Xbox 360 og Xbox Live.