Installere og bruke HDD Eraser-appen på Xbox 360

HDD Eraser-appen brukes til å formatere flash-minnet og harddisken i Xbox 360 for å fjerne alt bortsett fra operativsystemet. Appen sletter alle brukerdata permanent, og sørger for at ingen kan gjenskape eller få tilgang til din personlige informasjon på harddisken eller i flash-minnet etter at du har brukt appen.

På denne siden

Appkrav

Du trenger følgende for å bruke HDD Eraser-appen:

• Å være logget på en Xbox Live-konto
  • Minst 12 MB ledig lagringsplass

Laste ned Xbox HDD Eraser-appen

1. Logg på konsollen med den Xbox LIVE-aktiverte gamertagen din.
  2. Gå til Apps, og velg deretter Browse Apps.
  3. Finn og velg HDD Eraser for å laste ned og installere appen. Etter nedlastingen endres Download-flisen til Play Now. Velg Play now for å bruke appen.

Hvis du vil starte HDD Eraser-appen senere, går du til video, My Video Apps og deretter HDD Eraser.

Kjør HDD Eraser

Gå til Browse Apps i Apps-senteret. Velg See All i Social-senteret, velg HDD Eraser, og velg deretter Play now.

1. Når appen startes, må du gjennom noen trinn for å bekrefte at du vil slette alle data fra flash-minnet og harddisken. Velg A for å fortsette.
  1. Du ser nå en ny advarsel om at alle data på Xbox 360-konsollen blir slettet. Velg A igjen for å fortsette.
  1. HDD Eraser-appen regner ut hvor mye data som blir slettet.

Deretter vises en beregning av hvor lang tid det vil ta å slette dataene dine og "nullskrive" harddisken slik at dataene aldri kan gjenopprettes. Velg A for å fortsette.

1. For å sørge for at du ikke kjører HDD Eraser-appen ved en feiltakelse, blir du bedt om å angi en tastekombinasjon for å starte prosessen med å slette dataene. Trykk Y-knappen på kontrolleren, etterfulgt av A-knappen, og deretter X-knappen for å starte prosessen.

Når prosessen har begynt, kan den ikke avbrytes. Ikke slå av konsollen eller forstyrr prosessen når den er i gang.

Viktig Hvis konsollen kobles fra eller mister strøm midt i formateringsprosessen, vil harddisken bli uformatert og ikke kunne brukes av Xbox 360-konsollen. Hvis dette skjer, bruker du formatteringsfunksjonen i Systeminnstillinger-menyen for å gjenoppbygge filsystemet på harddisken. Når du har gjort dette, kan konsollen bruke harddisken igjen. Du finner instruksjoner om hvordan du formaterer en lagringsenhet for Xbox 360-konsollen i "Formatere en lagringsenhet" på Lagring på Xbox 360.