Hjelp for Headweb-appen på Xbox 360

Oversikt

Headweb-appen på Xbox 360 svarer ikke

Hvis du skal løse dette problemet, sletter du og installerer Headweb-appen på nytt:

1. Fra Xbox-dashbordet går du til Settings og deretter System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg den primære lagringsenheten (sannsynligvis Xbox 360-harddisken).
  4. Velg Games and Apps.
  5. Finn frem til og velg alle elementer som refererer til Headweb.
  6. Velg Delete. Bekreft at du vil slette elementet. Gå tilbake til dashbordet etter at du har slettet alle elementene som er relatert til appen.
  7. Gå til Apps fra dashbordet og deretter til Browse Apps eller Search Apps.
  8. Bla gjennom eller søk etter Headweb, og velg den.
  9. Velg Confirm Purchase for å laste ned og installere appen.

Feilmeldinger

Du kan få en av følgende feilmeldinger når du prøver å bruke Headweb-appen:

Avspillingsfeil

• The playback session has timed out due to network inactivity. Please go back to reestablish the video stream.

Dette skjer hvis det har oppstått et videoavbrudd som er på mer enn 90 sekunder, og spilleren må laste inn strømmen på nytt. Prøv følgende løsning:

1. Prøv å spille av annet innhold i Headweb-appen.
  2. Hvis du kan spille av innholdet, går du tilbake til det forrige valget og prøver å spille det av på nytt.
  3. Hvis du fremdeles får feilmeldingen, går du til statussiden og ser etter aktuelle problemer med tjenesteleverandøren.
  4. Hvis det ikke er noen problemer og du får denne feilmeldingen når du prøver å starte Headweb-appen, venter du i omtrent ett minutt og prøver deretter å starte appen på nytt.
  5. Hvis du stadig får den samme feilen, sletter og installerer du Headweb-appen på nytt.
  6. Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Tilgjengelighetsfeil

• Sorry, the Headweb server isn't available right now. Please exit the application and try again later. For more information, go to www.headweb.com.
  • Sorry, the Headweb server isn't available right now. Please try again later. For more information, go to www.headweb.com.

Prøv følgende for å løse problemet:

1. Gå til statussiden, og se etter gjeldende problemer.
  2. Hvis det ikke er noen problemer og du får denne feilmeldingen når du prøver å starte Headweb-appen, venter du i omtrent ett minutt og prøver deretter å starte appen på nytt.
  3. Hvis du stadig får den samme feilen, sletter og installerer du Headweb-appen på nytt.
  4. Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Faktureringsfeil

Den følgende feilen kan oppstå hvis det er et midlertidig problem med fakturatjenesten på Xbox Live eller et problem med Xbox Live-kontoen:

• There are pending purchases, but we were unable to cancel or settle them. Please try later.
  • The Headweb server could not initialize the purchase. Please try again later.
  • The billing currency of your Xbox Live profile does not match the billing currency of the region in which the purchase request was made. Please try later. If the problem persists, contact Headweb support.
  • The transaction could not be processed. Please try again later. [Error code 0x8NNNN]

Prøv følgende for å løse problemet:

1. Prøv å kjøpe artikkelen på nytt umiddelbart. Dette fungerer ofte. Hvis det forrige kjøpet ikke lyktes, belastes ikke Microsoft-kontoen på nytt.
  2. Prøv å kjøpe artikkelen på nytt om 24–72 timer.
  3. Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Områdefeil

• Unsupported region notice – Hi! It looks like you might be using Headweb from a country or region where we have not yet launched our service. Headweb is currently only available in the Nordic countries. Please be aware that for that reason you may not be able to view the entire content catalogue. If you think you are receiving this message in error, please contact support@headweb.com.

Fremgangsmåte for tilgang til Headweb:

• Du må angi nasjonale innstillinger for et nordisk land på Xbox-en.
  • Du må ha en IP-adresse som er innenfor området til et nordisk land.

Hvis du får denne meldingen, kan du se Endre språk på Xbox 360-konsollen eller Xbox Live hvis du vil ha informasjon om hvordan du endrer nasjonale innstillinger på Xbox-konsollen.

Feil ved nasjonale innstillinger

• Your console Ratings system is not supported by Headweb. Currently we support only the Nordic countries. You can turn off content controls in Settings, Family.

Du må angi nasjonale innstillinger for et nordisk land for å kunne bruke det korrekte klassifiseringssystemet. Hvis du får denne feilmeldingen, kan du prøve en av følgende løsninger: