Installere Headweb-appen på Xbox 360

Oversikt

Dette trenger du hvis du vil se på Headweb på Xbox 360-konsollen:

• Å være logget på en Xbox Live-konto
  • Minst 75 MB ledig lagringsplass
  • En Headweb-konto

På denne siden

Laste ned Headweb-appen på Xbox 360

1. Logg på konsollen med den Xbox Live-aktiverte gamertagen.
  2. Gå til apps, og velg deretter Browse Apps eller Search Apps.
  3. Bla gjennom eller søk etterHeadweb-appen.
  4. Velg Headweb, og velg deretter Confirm Purchase for å laste ned og installere appen. Når du har lastet ned appen, kan du starte den og bla gjennom det tilgjengelige innholdet.

Hvis du vil starte Headweb senere, går du til Video, My Video Apps og deretter Headweb.

Se på Headweb

1. Logg på konsollen med Xbox Live-gamertagen din.
  2. Hvis du vil starte appen, går du til Video, My Video Apps og deretter Headweb.
  3. Der kan du logge på (Sign in) eller bla gjennom filmer (Browse Movies).

Logge på Headweb

1. Velg Settings (Innstillinger), og velg deretter Sign In (Logg på).
  2. Bruk kontoen din og brukernavnet ditt for Headweb til å logge på. Hvis du ikke allerede har en konto, kan du opprette en på headweb.com/.
    • Når du logger på konsollen for første gang, registreres den til kontoen din.
    • Se kan se på Headweb-innhold på alle enhetene som er koblet til Headweb-kontoen din. Se kan se en videotittel (innenfor lisensens tidsramme) på alle enheter, dersom avspillingen ikke skjer samtidig.
  3. En gratulasjonsmelding vises og angir at Xbox Live-profilen din nå er knyttet til Headweb-kontoen. Du blir ikke bedt om å logge på på nytt med mindre du opphever tilknytningen mellom profilen og kontoen din. Du kan se innstillingene og kjøpsloggen for Headweb-kontoen din på headweb.com/.
  4. Velg Continue for å bla gjennom innholdet.

Du kan administrere kontoen ved å gå til headweb.com/dashboard. Hvis du får problemer med Headweb-transaksjoner, kan du gå til kundestøtte for Headweb på headweb.desk.com.

Bla gjennom filmer

• Du kan bla gjennom innhold selv om du ikke er logget på Headweb-tjenesten.
  • Du kan se det nyeste innholdet og spillelisten din (Watchlist) på startsiden (Home). Du kan også bla gjennom (Genres) (Sjangre) for å finne mer innhold.
  • Avhengig av valget ditt kan du også se relaterte filmer og TV-serier.
  • Når du har valgt en film, kan du velge Play Preview (Spill forhåndsvisning), Play Movie (Spill film) eller Rent (Lei).

Spilleliste

• Når du logger på, får du tilgang til et tilpasset område der du kan se innhold du har kjøpt, eller som du har begynt å se på.
  • Filmer som er sett på en hvilken som helst enhet, deriblant Xbox-enheten, vises her. Avspillingen gjenopptas fra punktet den stoppet på sist.

Leie

• Når du velger noe innhold, vises alternativet Rent (Lei) og priser.
  • Når du velger Rent (Lei), vises en bekreftelsesside slik at du ikke leier noe ved en feil.
  • Innhold du kjøper på Xbox-konsollen, blir belastet kredittkortet som er tilknyttet Xbox Live-kontoen.
  • Hvis du har spørsmål vedrørende fakturering, kan du gå til kundestøttenettstedet for Headweb, headweb.desk.com/customer/portal/articles, eller sende e-post via headweb.desk.com/customer/portal/emails/new.

Innstillinger

• Settings-menyen (Innstillinger) finner du informasjon om hvordan du kontakter kundestøtte for Headweb. Du har også tilgang til følgende alternativer:
    • Sign in (Logg på)
    • Kinect tuner (Kinect-feilsøking)
    • Subtitle settings (Undertekstinnstillinger)

Bruke familieinnstillinger for å styre tilgang til innhold

Hvis du bruker familieinnstillingene til å kontrollere hvilke filmer og TV-programmer du kan se på via Xbox Live, følger Headweb-appen disse innstillingene. Hvis du for eksempel forbyr at TV-MA-klassifiserte TV-programmer kan ses på konsollen, vises disse programmene i Headweb-appen med et begrenset video-ikon. Hvis du vil spille av et låst element, må en voksen angi passkoden for familieinnstillingene.

Du finner mer om hvordan du begrenser filmer og TV-serier med et passord på Angi foreldrekontroll på Xbox 360 og Xbox Live.