Installere SmartGlass på en Android-enhet

Oversikt

Du kan laste ned SmartGlass enten direkte til Android-enheten eller først til datamaskinen og deretter til Android-enheten. Denne siden forteller deg hvordan.

Husk at du må ha et Xbox Live-medlemskap før du bruker SmartGlass.

SmartGlass-krav for Android

For å bruke SmartGlass for Android må du ha en enhet med minst Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) eller nyere installert.

Sjekk med enhetsleverandøren for å få bekreftet om enheten din er kompatibel med SmartGlass.

Laste ned SmartGlass fra Google Play direkte til Android-enheten

1. Åpne Google Play på Android-enheten.
  2. Trykk Søk-ikonet og søk etter SmartGlass.
  3. Følg instruksjonene for å laste ned og installere appen på Android-telefonen.

Installere SmartGlass ved bruk av datamaskinen

Du kan installere SmartGlass på en datamaskin og deretter laste den ned til Android-telefonen. Slik gjør du det:

1. Gå til Google Play med nettleseren på datamaskinen.
  2. Bla gjennom eller søk etter "SmartGlass".
  3. Klikk Installer og følg instruksjonene for å laste ned og installere appen på Android-enheten.