Konfigurere Internet Explorer på Xbox 360 slik at mobilversjoner av nettsider brukes

Oversikt

Du kan konfigurere Internet Explorer på Xbox 360 slik at mobilversjoner av sider som ikke lastes inn riktig, brukes i stedet.

Konfigurere Internet Explorer til å bruke mobilsider

Enkelte nettsider du viser ved hjelp av Internet Explorer for Xbox 360, kan være tomme eller varsle deg om at det kreves en plugin-modul for nettlesere (for eksempel Flash, Java eller Silverlight). Disse sidene krever plugin-moduler for nettlesere for at de skal kunne vises riktig. Internet Explorer på Xbox 360 støtter imidlertid ikke plugin-moduler for nettlesere.

Du kan omgå dette problemet ved å prøve å konfigurere Internet Explorer på Xbox 360 slik at mobilversjonen av nettsidene du vil vise, brukes. Slik gjør du det:

1. Trykk Y for å vise nettsenteret.
  2. Velg ikonet for Innstillinger på adresselinjen.
  3. Merk av for Bruk nettsider formatert for mobile enheter.
  4. Velg OK og last deretter inn websiden på nytt.