Hjelp for Internet Explorer-appen på Xbox 360

Denne siden beskriver hvordan du feilsøker problemer med Internet Explorer-appen på Xbox 360.

Tilkoblingsproblemer med Xbox LIVE

Hvis Internet Explorer-appen ikke fungerer som den skal på konsollen, kan det hende at du har et tilkoblingsproblem. Se Feilsøke Xbox 360-tilkobling til Xbox Live

Lyd-/bildeproblemer for Xbox 360

Hvis Xbox 360-konsollen ikke gir god lyd- eller bildekvalitet, kan du se Lyd- og bildeproblemer for Xbox 360.

Feilmelding når du starter Internet Explorer

Hvis det vises en feilmelding i Internet Explorer på Xbox 360-konsollen, kan du prøve følgende for å løse problemet:

1. Kontroller at Internett-tilkoblingen fungerer som den skal. Hvis du vil ha hjelp, kan du se Løsning for feil på tilkobling til Xbox Live.
  2. Logg på Xbox Live med en Xbox Live-aktivert gamertag.
  3. Slette Internet Explorer:
    1. Start Xbox-konsollen på nytt.
    2. Gå til Settings, og velg System.
    3. Velg Storage.
    4. Velg All Devices.
    5. Velg Games and Apps.
    6. Merk Internet Explorer, og trykk Y.
    7. Velg Delete, og velg Yes for å slette alle elementene for Internet Explorer.
  4. Installere Internet Explorer på nytt:
    1. Fra startsiden for Xbox går du til Apps og velger Browse Apps.
    2. Bla til eller søk etter Internet Explorer.
    3. Velg Internet Explorer for å laste ned appen. Når nedlastingen er fullført, starter Internet Explorer automatisk.

Hvis du vil starte Internet Explorer senere, går du til Apps, My Apps og deretter Internet Explorer.

Websiden vises ikke riktig

Det kan hende at enkelte nettsider ikke vises som de skal i Internet Explorer på Xbox 360-konsollen. Dette kan skje hvis nettstedet ikke er utformet for å bli vist på en bredskjerm-HDTV, eller hvis nettstedet bruker plugin-moduler, for eksempel Java, Flash eller Silverlight.

Hvis webområdet ikke ser ut til at det kan bli vist på bredskjerm, prøv følgende:

1. Trykk Y for å vise nettsenteret.
  2. Velg Settings-ikonet på adresselinjen.
  3. Merk av for Use my whole TV screen to show web content.
  4. Velg OK, og last deretter inn websiden på nytt.

Akkurat som mange mobilenheter støtter ikke Internet Explorer på Xbox plugin-moduler for weblesere. Hvis en webside bruker en plugin-modul, for eksempel Flash, Java eller Silverlight, kan det hende websiden er tom eller at du får beskjed om at en plugin-modul kreves. Hvis du har dette problemet, følger du denne fremgangsmåten for å konfigurere Internet Explorer for å be om mobilversjonen av sidene du er inne på.

Obs! Denne innstillingen kan også hjelpe hvis websiden du er inne på, ikke ser riktig ut på TVen.

1. Trykk Y for å vise nettsenteret.
  2. Velg Settings-ikonet på adresselinjen.
  3. Merk av for Use web pages formatted for mobile devices.
  4. Velg OK, og last deretter inn websiden på nytt.