Begrense nettsteder i Internet Explorer på Xbox 360

Oversikt

Du kan deaktivere tilgang til uklassifisert innhold i Internet Explorer på Xbox 360-konsollen. Dette bidrar til å beskytte barna mot innhold som du ikke vil at de skal se. Les videre for å finne ut hvordan du deaktiverer tilgang til innhold som ikke er klassifisert, for alle som bruker konsollen.

Deaktivere tilgang til innhold som ikke er klassifisert

Hvis du vil deaktivere tilgang til innhold som ikke er klassifisert, og surfing på konsollen, følger du denne fremgangsmåten for å angi et passord som gjør at du kan styre tilgang til innhold som ikke er klassifisert, på konsollen. Slik gjør du det:

1. Logg på Xbox Live.
  2. Gå til Settings, og velg Family. Skjermen Content Controls vises.
  1. Velg On.
  1. Angi et passord for Passcode som du kommer til å huske, og et spørsmål og svar for Pass Code Reset.
  1. Velg Ratings and Content.
  2. Velg Unrated Content.
  1. Velg Blocked.
  1. Trykk B for å gå tilbake, og velg deretter Save and Exit.

Beslektede problemer