Installere og bruke Internet Explorer-appen på Xbox 360

På denne siden

Appkrav

Du trenger følgende for å kunne bruke Internet Explorer-appen på Xbox 360-konsollen:

• Å være logget på en Xbox Live-konto
  • Minst 150 MB ledig lagringsplass

Installere Internet Explorer

1. Fra startsiden for Xbox går du til Apps og velger Browse Apps.
  2. Bla til eller søk etter Internet Explorer.
  3. Velg Internet Explorer for å laste ned appen. Når nedlastingen er fullført, starter Internet Explorer-appen automatisk.

Hvis du vil starte Internet Explorer senere, går du til Apps, My Apps og deretter Internet Explorer.

Konfigurere Internet Explorer-innstillinger

Når du kjører Internet Explorer for første gang, blir du bedt om å konfigurere innstillinger. Følg denne fremgangsmåten for å få tilgang til innstillingene:

1. Trykk Y for å vise nettsenteret.
  2. Velg Settings-ikonet på adresselinjen.

Følgende innstillinger er tilgjengelige:

Turn on SmartScreen Filter to help protect against unsafe websites

SmartScreen-filter hjelper til med å beskytte mot usikre (bedragerske) nettsteder. Når du surfer på nettet, analyserer det nettsider. Hvis det fastslår at en nettside er mistenkelig, viser SmartScreen-filter en advarsel. SmartScreen-filter kontrollerer også nettstedene du går til, mot en dynamisk liste over rapporterte phishing-nettsteder og nettsteder med skadelig programvare. Hvis den finner noen som er på listen, varsler SmartScreen deg om at siden er blokkert for din sikkerhet.

Send my browsing history to Microsoft to help improve Microsoft products and services

Du kan velge å sende nettleserloggen til Microsoft for å bidra til å forbedre Microsoft-produkter og -tjenester. Dette alternativet er deaktivert som standard.

Use web pages formatted for mobile devices

Du kan konfigurere Internet Explorer slik at den ber om mobilversjonen av nettsidene du går til. Denne innstillingen kan hjelpe hvis nettsider du går til, ikke ser riktige ut på TV-en, eller hvis siden bruker Flash, Java, Silverlight eller andre plugin-moduler som Internet Explorer på Xbox ikke støtter.

Use my whole TV screen to show web content

Noen nettsteder er ikke formatert for visning på bredskjerm. De kan ha tomme marger eller stolper på siden når de vises på en HDTV. Hvis du bruker en bredskjerm-HDTV, zoomer dette alternativet inn på nettsiden og reduserer disse margene.

Allow websites to store cookies on my Xbox

Du kan deaktivere denne innstillingen hvis du vil hindre at nettsteder lagrer informasjonskapsler. Men det alternativet kan hindre deg fra å logge på nettsteder.

Clear Browser History

Du kan når som helst tømme leserloggen. Slik gjør du det:

1. Trykk Y for å vise nettsenteret.
  2. Velg Settings-ikonet på adresselinjen.
  1. Velg Delete History, trykk A, og velg deretter Yes.

Bruke nettsenteret og lagre favoritter

Trykk Y for å gå til nettsenteret når som helst i Internet Explorer-appen. Klikk i adresselinjen eller trykk Y for å åpne tastaturet på skjermen, og angi en URL-adresse.

Når du er på en nettside du vil lagre som en favoritt, trykker du Y for å åpne nettsenteret og velger deretter favorittikonet i adresselinjen øverst. Du kan redigere eller slette favorittene fra nettsenteret ved å velge listen over favoritter, velge en favoritt og trykke X for å redigere.

Favorittene vises også i My Pins-området på startsiden for Xbox, slik at du har rask tilgang til dem.