Feilsøke problemer med LiveSPORT.TV-appen

Oversikt

Denne artikkelen beskriver hvordan du løser problemer med LiveSPORT.TV-appen på Xbox 360.

Tilkoblingsproblemer med Xbox Live

Hvis LiveSPORT.TV-appen ikke fungerer som den skal på konsollen, kan det hende at du har et tilkoblingsproblem. Se Løsning for treg ytelse for Xbox Live.

Lyd-/bildeproblemer for Xbox 360

Hvis Xbox 360-konsollen ikke gir god lyd- eller bildekvalitet, kan du se Lyd- og bildeproblemer for Xbox 360.

LIVESPORT.TV-appen svarer ikke

Hvis LiveSPORT.TV-appen ikke svarer, sletter du den og installerer den på nytt. Slik gjør du det:

1. Gå til settings og deretter System fra Xbox-dashbordet.
  2. Velg Storage.
  3. Velg den primære lagringsenheten (sannsynligvis Xbox 360-harddisken).
  4. Velg Games and Apps.
  5. Finn og velg alle elementer som refererer til "LIVESPORT.TV".
  6. Velg Delete.
  7. Gå tilbake til Xbox-dashbordet.
  8. Gå til Browse Apps, og velg deretter LIVESPORT.TV-appen.
  9. Velg Confirm Download for å laste ned og installere appen.

Hvis dette ikke løser problemet, kontakter du kundestøtten for Xbox.

Feilmeldinger

Du kan få en av følgende feilmeldinger når du prøver å bruke LiveSPORT.TV-appen.

Tilkoblingsfeil

• Sorry, the LiveSPORT.TV server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • Sorry, the LiveSPORT.TV server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status
  • LIVESPORT.TV Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred.

Gå til Xbox Live-status for å se etter rapporterte problemer med tjenesten. Hvis det ikke er rapportert noen problemer og du får feilmeldingen når du prøver å starte LiveSPORT.TV-appen eller få tilgang til innhold i appen, venter du i omtrent ett minutt og prøver deretter å starte appen på nytt.

Hvis du fortsatt får feilmeldingen, sletter du LiveSPORT.TV-appen og installerer den på nytt.

Hvis dette ikke løser problemet, kontakter du kundestøtten for Xbox.

Applikasjonsfeil

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.

Hvis du får en av disse feilmeldingene, venter du i omtrent ett minutt og prøver deretter å åpne programmet på nytt.

Hvis du fortsatt får feilmeldingen, velger du et annet program å se på.

Obs!  LiveSPORT.TV er ansvarlig for alle problemer med innholdet i LiveSPORT.TV-appen. Hvis du vil rapportere en innholdsfeil, kontakter du LiveSPORT.TV på livesport.tv/help.