Installere og se på LiveSPORT.TV-appen

Oversikt

Finn ut hvordan du installerer og ser på LiveSPORT-appen på Xbox 360-konsollen.

Løsninger

Appkrav

Du trenger følgende for å bruke LiveSPORT.TV-appen:

• å være logget på en Xbox Live-konto
  • minst 121 MB ledig plass
  • en LiveSPORT.TV-konto

Laste ned LiveSPORT.TV-appen

1. Logg på konsollen med din Xbox Live-aktiverte gamertag.
  2. Gå til apps, og velg deretter Browse Apps.
  3. Finn LIVESPORT.TV.
  4. Velg LIVESPORT.TV for å laste ned og installere appen. Når du har lastet den ned, starter den automatisk, og du kan bla gjennom og se detaljer om det tilgjengelige innholdet.

Hvis du vil starte LiveSPORT.TV-appen senere, går du til apps, My Apps og deretter LIVESPORT.TV.

Logge på med LiveSPORT.TV-kontoen din

1. Første gang du starter LiveSPORT.TV-appen, må du logge på med brukernavnet og passordet for LiveSPORT.TV og deretter velge login for å gå inn i appen.
  1. Hvis du ikke har en LiveSPORT.TV-konto, velger du Register new account for å abonnere.
  2. Fyll ut feltene på det neste skjermbildet, og velg deretter Sign Up.
  1. Følg instruksjonene for å komme til Gratulerer-skjermen. Deretter velger du continue for å gå til LiveSPORT.TV.

Se på LiveSPORT.TV

Gå til Video, My Video Apps og deretter LIVESPORT.TV fra Xbox-dashbordet.

1. Fra HOME-huben kan du velge alt innholdet som vises i midten. Du kan også velge ON-DEMAND eller gå til SCHEDULE eller LIVE CHANNELS.
  1. Velg noe du vil se på, og deretter Play.

Avslutte tilknytningen mellom konsollen og LiveSPORT.TV-kontoen

Du avslutter tilknytningen mellom konsollen og LiveSPORT.TV-kontoen ved ganske enkelt å logge av LiveSPORT.TV:

1. Gå til SETTINGS, og velg Logout.
  1. Du blir bedt om å bekrefte at du vil logge av. Velg OK for å fortsette.

Administrere LiveSPORT.TV-kontoen

1. Kontroller at du er logget på LiveSPORT.TV-appen, og velg deretter brukernavnet ditt øverst til høyre på skjermen.
  2. På det neste skjermbildet kan du oppdatere betalingsinformasjonen og endre e-postadresse eller passord.
  3. Obs!  Hvis du har glemt e-postadressen eller passordet, kontakter du LiveSPORT.TV fra deres kundestøtteside på livesport.tv/help.

Bruke familieinnstillinger for å styre tilgang til innhold

Hvis du bruker familieinnstillingene til å kontrollere hvilke filmer og TV-programmer du kan se på via Xbox Live på konsollen, følger LiveSPORT.TV-appen disse innstillingene. Hvis du for eksempel bruker foreldrekontroll til å begrense noen typer TV-programmer, merkes disse programmene med et ikon for begrenset video i LiveSPORT.TV-appen. Hvis du vil spille av et begrenset element, må en voksen angi passkoden for familieinnstillingene.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du begrenser tilgang til Xbox Live-innhold med familieinnstillingene, kan du se Konfigurere foreldrekontroll på Xbox 360 og Xbox Live.