Feilsøke Machinima-appen på Xbox Live

Oversikt

Finn ut hvordan du feilsøker problemer med Machinima-appen på Xbox Live.

Tilkoblingsproblemer med Xbox Live

Hvis innholdet ikke spilles av jevnt i Machinima-appen, kan det hende du har et tilkoblingsproblem. Se Problemer med tilkoblingshastighet eller frakoblinger.

Lyd- og bildeproblemer for Xbox 360

Hvis Xbox 360-konsollen ikke gir god lyd- eller bildekvalitet, kan du se Lyd- og bildeproblemer for Xbox 360.

Machinima-appen svarer ikke

Hvis Machinima-appen ikke svarer, sletter du den og installerer den på nytt. Slik gjør du det:

1. Fra Xbox-dashbordet går du til Settings og deretter System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg den primære lagringsenheten (sannsynligvis Xbox 360-harddisken).
  4. Velg Games and Apps.
  5. Finn og velg alle elementer som refererer til Machinima.
  6. Velg Delete.
  7. Gå tilbake til Xbox-dashbordet.
  8. Gå til Browse Apps og velg deretter Machinima.
  9. Velg Confirm Download for å laste ned og installere appen.

Hvis du stadig får den samme feilen, må du kontakte kundestøtte for Xbox.

Feilmeldinger

Du kan få en av følgende feilmeldinger når du prøver å bruke Machinima-appen.

Tilkoblingsfeil

• There was an error accessing the Machinima services. Please try again later.
  • Server is temporarily not available. Please try again later.
  • Could not validate connection, please try again later.
  • Internal user error, please try again later.
  • There was an error processing your request. Please try again later.

Hvis du får en av disse feilmeldingene, går du til Tjenestestatus for å se etter eventuelle problemer med Xbox Live eller Machinima-appen.

Hvis det ikke foreligger noen problemer med Xbox Live, og du får en av disse feilmeldingene når du forsøker å starte Machinima-appen, venter du i ett minutt og forsøker deretter å starte appen på nytt.

Hvis du fortsatt får en av disse feilmeldingene etter at du har startet appen på nytt, forsøker du å slette appen og installere den på nytt.

Hvis du fortsatt får en av disse feilmeldingene, kan du se Øke hastigheten på Xbox Live og prøve å forbedre tilkoblingshastigheten.

Hvis ingen av disse løsningene fungerer, kontakter du kundestøtte for Xbox.

Tilgjengelighetsfeil

• There was an error processing your request. Please try again later.
  • Page not found.
  • You must log in to view that page.

Hvis du får en av disse feilmeldingene, kan det bety det at det er et problem med innholdet du prøver å laste ned. Vent ca. ett minutt og prøv deretter å laste ned innholdet på nytt.

Hvis du fortsatt får en av disse feilmeldingene, gå tilbake til forrige menyapp, og velg noe annet å se på.

Hvis du vil si fra til Machinima om en av disse feilene, kan du sende en e-post til xboxsupport@machinima.com.

Kontofeil

• Feilmelding. There was an error in the process unlinked. Please try again later.

Hvis du får denne feilmeldingen, betyr det at Xbox 360-konsollen ikke er riktig knyttet til Machinima.

Se delen Register your Xbox with Machinima under Set up the Machinima app on Xbox for å registrere konsollen hos Machinima.

Hvis feilmeldingen fortsatt vises etter at du har registrert konsollen hos Machinima, sender du en e-post til xboxsupport@machinima.com.