Konfigurere Machinima-appen på Xbox 360

Oversikt

Brukere av Machinima-appen kan nyte Machinima-nettverkets spillfokuserte TV-show og spillvideoer via Xbox-konsollen.

På denne siden

Appkrav

Du trenger følgende for å bruke Machinima-appen:

• å være logget på en Xbox Live-konto
  • minst 75 MB ledig plass

Laste ned Machinima-appen

1. Logg på konsollen med gamertagen for Xbox Live.
  2. Gå til apps, og velg deretter Browse Apps eller Search Apps.
  3. Bla gjennom eller søk etter Machinima-appen.
  4. Velg Machinima for å laste ned og installere appen.
  5. Når du har lastet ned appen, kan du starte den og se detaljer om det tilgjengelige innholdet.

Hvis du vil starte Machinima-appen senere, går du til Video, My Video Apps og deretter Machinima.

Se på Machinima

1. Gå til Video, My Video Apps og deretter Machinima.
      Fra starthuben kan du se på hvilke som helst av programmene som vises midt på huben.
    2. Gå til én av følgende huber for å bla gjennom innhold:
      • search – bla gjennom og velg innhold som er knyttet til dine favorittspill.
      • mine – første gang du ser denne huben, må du registrere Xbox 360-konsollen hos Machinima (se Registrere konsollen hos Machinima). Når du har gjort det, vil du se ditt spesifikke innhold når du går til denne huben.
      • game videos – bla gjennom og velg innhold som er knyttet til dine favorittspill.
      • shows – bla gjennom og velg nettserieinnhold.
      • directors – bla gjennom og velg innhold som er knyttet til dine favorittregissører.
      • settings – bekreft eller endre innstillingene dine for denne appen.
    3. Velg noe du vil se på, og velg Play.

Registrere konsollen hos Machinima

Du må registrere Xbox 360-konsollen hos Machinima for å kunne få fullt utbytte av huben mine. Slik gjør du det:

1. Gå til Video, My Video Apps og deretter Machinima.
    2. Gå til huben Start, og gå deretter til og velg huben mine.
    picture
    1. Velg register. Skjermbildet registration vises.
      I skjermbildet registration vil du se en melding som ber deg om å registrere konsollen, og en registreringskode like etter meldingen.
    picture
    1. På datamaskinen:

a. Gå til Connect to Machinima on Xbox by logging in with your Facebook account.
    b. Logg på Machinima ved hjelp av opplysningene for Facebook-kontoen din.

picture

c. På Facebook velger du Go to App.
    d. Velg Allow for å aktivere Machinima-integreringen.
    e. Når du er ferdig med forrige trinn, kommer du tilbake til Machinima.com, der du vil bli bedt om å angi registreringskoden som ble vist i trinn 3.

picture

Obs! Når du registrerer konsollen hos Machinima, blir gamertag-, Machinima- og Facebook-kontoene dine koblet sammen.

Hvis det oppstår feil når du prøver å registrere konsollen hos Machinima, sender du en e-post til xboxsupport@machinima.com.

Bruke familieinnstillinger for å styre tilgang til innhold

Hvis du bruker familieinnstillingene til å kontrollere hva du deler via Xbox Live, følger Machinima-appen disse innstillingene. Hvis du for eksempel forbyr at TV-MA-klassifiserte TV-programmer kan ses via Xbox 360-konsollen, merkes disse programmene med et begrenset video-ikon av Machinima-appen. Hvis du vil spille av et låst element, må en voksen angi passkoden for familieinnstillingene.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du begrenser Xbox Live-innhold med familieinnstillinger, kan du se Foreldrekontroll på Xbox 360-konsollen.