Administrer enheter tilknyttet Film og TV, på Xbox 360-konsollen din

Oversikt

Med Film og TV kan du laste ned kjøpene dine på flere enheter og se videoer når og hvor som helst. Du kan ha Film og TV på Xbox 360-konsollen, på Windows Phone, og på datamaskinen eller nettbrettet gjennom video.xbox.com.

Nå kan du gå gjennom, slette og legge til enheter for Film og TV på Xbox 360-konsollen. Hvis du for eksempel har nådd grensen på fem enheter, kan du fjerne en enhet for å gjøre plass til å laste ned en annen enhet på konsollen.

Obs!

• Du kan fjerne én enhet hver 30. dag. Dette gjør du på Xbox 360-konsollen.
  • Vær oppmerksom på at alle nedlastede kjøp blir borte når du fjerner en enhet. Du kan laste dem ned igjen senere, men du kan ikke fjerne en annen enhet på 30 dager.
  • Dette gjelder kjøpte filmer og TV-programmer. Leiefilmer er bare tilgjengelige på enheten du brukte til å leie innholdet.

Se hvilke enheter som er tilknyttet Film og TV

Det er enkelt å se hvilke enheter som kan bruke Film og TV på Xbox 360-konsollen. Slik gjør du det:

1. Trykk guideknappen  på håndkontrolleren, og velg deretter Xbox Home.
  2. Velg movies & tv, og velg deretter Microsoft Movies & TV.
  3. Velg my videos, og velg deretter Account Management.
Alternativet Account Management er uthevet på my videos-skjermen.
  1. Velg Download devices.
Alternativet Download devices er uthevet på account management-skjermen.
  1. Velg other devices for å se alle de andre enhetene som bruker Movies & TV.
Other devices-fanen er valgt på download devices-skjermen.

Administrer enhetene som er tilknyttet Film og TV

Du kan administrere enhetene som kan bruke Film og TV på Xbox 360-konsollen, ved å følge trinnene nedenfor.

Fjern en datamaskin eller enhet fra Film og TV

Slik gjør du det:

1. Trykk guideknappen  på håndkontrolleren, og velg deretter Xbox Home.
  2. Velg movies & tv, og velg deretter Microsoft Movies & TV.
  3. Velg my videos, og velg deretter Account Management.
Alternativet Account Management er valgt på my videos-skjermen.
  1. Velg Download devices.
Alternativet Download devices er uthevet på account management-skjermen.
  1. Velg this device.
  2. Velg Remove this device.
Fanen Remove this device er valgt på download devices-skjermen.

Legg til en enhet i Film og TV

Det er enkelt å legge til en enhet som bruker Film og TV. Når du kjøper en film eller TV-innhold fra Film og TV Store på Xbox 360, legges enheten til automatisk.