Hjelp for MLG.TV-appen på Xbox 360

Oversikt

Denne artikkelen beskriver hvordan du løser problemer med MLG.TV-appen på Xbox 360.

Tilkoblingsproblemer med Xbox Live

Hvis MLG.TV-appen ikke fungerer som den skal på konsollen, kan det hende at du har et tilkoblingsproblem. Se Feilsøke Xbox 360-tilkobling til Xbox Live

Lyd-/bildeproblemer for Xbox 360

Hvis Xbox 360-konsollen ikke gir god lyd- eller bildekvalitet, kan du se Lyd- og bildeproblemer for Xbox 360.

MLG.TV-appen svarer ikke

Hvis MLG.TV-appen ikke svarer, sletter du den og installerer den på nytt. Slik gjør du det:

1. Gå til Settings fra Xbox-dashbordet og deretter til System.
  2. Velg Storage.
  3. Velg den primære lagringsenheten.
  4. Velg Games and Apps.
  5. Finn og velg alle elementer som refererer til MLG.TV.
  6. Velg Delete.
  7. Fra Xbox-dashbordet går du til apps og velger deretter Browse apps.
  8. Velg MLG.TV -appen.
  9. Velg Confirm Download for å laste ned og installere appen.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Feilmeldinger

Du kan få en av følgende feilmeldinger når du prøver å bruke MLG.TV-appen.

Tilkoblingsfeil

• Sorry, the MLG.TV server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • MLG.TV Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred
  • Feilmelding 4

Prøv følgende for å løse problemet:

1. Gå til Xbox Live status for å se etter rapporterte problemer med tjenesten.
  2. Hvis det ikke er rapportert noen problemer og du får feilmeldingen når du prøver å starte MLG.TV-appen eller få tilgang til innhold i appen, venter du i omtrent ett minutt og prøver deretter å starte appen på nytt.
  3. Hvis du fortsatt får feilen, sletter du MLG.TV-appen og installerer den på nytt.
  4. Hvis dette ikke løser problemet, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Tilgjengelighetsfeil

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.

Dette gjør du hvis du får en av disse feilmeldingene:

1. Vent i omtrent ett minutt, og prøv deretter å få tilgang til programmet på nytt.
  2. Hvis du fortsatt får feilmeldingen, velger du et annet program å se på.

MLG.TV er ansvarlig for alt innholdet i appen. Slik varsler du MLG.TV om en innholdsfeil: