Installere og bruke MLG.TV-appen på Xbox 360

På denne siden

Appkrav

For å kunne bruke MLG.TV-appen må du:

• være logget på en Xbox Live-konto.
  • ha minst 127 MB ledig lagringsplass.

Laste ned MLG.TV-appen

1. Logg på konsollen med den Xbox Live-aktiverte gamertagen.
  2. Gå til apps, og velg deretter Browse Apps.
  3. Finn MLG.TV.
  4. Velg MLG.TV for å laste ned og installere appen. Når du har lastet den ned, starter den automatisk, og du kan bla gjennom og se detaljer om det tilgjengelige innholdet.

Hvis du vil starte MLG.TV-appen senere, går du til apps, My Apps og deretter MLG.TV.

Se MLG.TV

1. Gå til TV & Movies, My Apps og deretter MLG.TV.
  2. Velg kanalen du vil se på.

Bruke familieinnstillinger for å styre tilgang til innhold

Hvis du bruker familieinnstillingene til å kontrollere hvilke filmer og TV-programmer du kan se på via Xbox Live på konsollen, følger MLG.TV-appen disse innstillingene. Hvis du for eksempel forbyr visning av filmer eller TV-programmer for voksne, blir disse programmene merket som "begrenset" i MLG.TV-appen. Hvis du vil spille av et begrenset element, må en voksen angi passordet for familieinnstillingene.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du begrenser tilgang til Xbox Live-innhold med familieinnstillingene, kan du se Konfigurere foreldrekontroll på Xbox 360 og Xbox Live.